RX 6700 XT vs 3060 Ti sistem

TheAkif

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar PC topluyorumda Gaming.Gen.Tr de 2 sistem buldum. Biri 17 bin TL diğeri 18 bin TL. 17 bin TL olan RX 6700 XT 18 bin TL olan her şeyi aynı (RAM 16 GB işte SSD aynı PSU marka farklı ama aynı watt değeri falan) tek RTX 3060 Ti var. Normalde 6700 XT alacaktım ama karşıma Donanım Arşivi kanalının bir videosu geldi. Videoda AMD ekran kartlarının neden satılmadığı hakkında konuşuyordu dinledim ve pahalı olmasına rağmen çok fazla kişi NVIDIA alıyor bunun sebebi işte AMD ekran kartlarının driverlerında sorunlar olmasıymış o yüzden NVIDIA alacaktım ki bu durumu bir sorayım bilen var mıdır diye. Sizce 18 bin TL alayım mı değer mi? Ya da 17 bin TL olanı mı alayım? Yardım edebilir misiniz? (bütçem fazlasıyla var)

kesinlikle RX 6700XT

Başlığa bakarak söylüyorum her koşulda RX6700XT.

Hocam link atsanız daha kolay olmaz mıydı? Paylaşın linkleri rahatça tavsiye versinler. Ha sorunuza ekran kartı açısından cevap vereceksek 6700XT her türlü daha iyi bir seçim olacaktır.

rx 6700 kullanıyorum mart ayından beri 6 7 defa elektirik gitti geldi hiçbir sıkıntı yok yeniler çok olmuyor benim bildiğim

Amaç oyun ise 6700 XT. RX 6000 serisinde bu sürücü sorunu bayağı azaldı.

Hocam link atsanız daha kolay olmaz mıydı? Paylaşın linkleri rahatça tavsiye versinler. Ha sorunuza ekran kartı açısından cevap vereceksek 6700XT her türlü daha iyi bir seçim olacaktır.

6700XT

RTX 3060 Ti

Bunlar linkler hocam

Üstekkini tercih edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…