RX 6700 XT vs RTX 3050

Bütçe
15,000
RX 6700 XT'nin yanında RTX 3050'nin esamesini okumak bile bir insanlık ayıbıdır, elbette RX 6700 XT. Bırakın kötü yazılımı veya sürücüyü, yazılımı olmasa bile RX 6700 XT varken RTX 3050 tercih etmem.

Araştırmayı nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum ama kıyasladığınız iki kart birbirinin yanından geçmez. 6700xt 3050 ye göre çok çok güçlü bir kart. Kafa karışacak bir şey yok, çünkü zaten sorunun cevabını kendiniz veriyorsunuz sadece oyun odaklı diye. Haliyle hem daha uygun fiyat hem daha fazla vram hem de daha iyi kas gücü olarak tabiki 6700XT seçin. İlla Nvidia ile kıyaslama yapacaksanız 3070 falan kıyaslamanız lazım, o da daha düşük vram ve daha yüksek fiyat ile geliyor.

Katılıyorum. Sadece bir video bile farkın büyüklüğü anlatabiliyor. Konu açmadan önce biraz araştırmakta fayda var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

3060 yazacaktım yanlış yazdım ama yine de 3060'ı da geçebiliyormuş teşekkür ederim.

Hocam ben birazda deneyimlerime göre salladım ama benide bilgilendirdiniz sağolun.

3060 yazacaktım yanlış yazdım ama yine de 3060'ı da geçebiliyormuş teşekkür ederim.
Evet geçer, hangi kartı alıyorsanız hayırlı olsun ama RX 6700 XT'yi seçerseniz en performanslı ve f/p'yi seçersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…