EASTERGAMERS TV-E8 oyuncu bilgisayarı INTEL Core i3-12100F ve ASUS RTX 3060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
MANTIS-12100F oyuncu bilgisayarı RX 6700 XT ekran kartı ve INTEL i3-12100F ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
www.gaming.gen.tr
Dostlar 15 bin civarında bir bütçem var ve bu iki sistem arasında kaldım. Sebebi de şu ki performans olarak RX 6700 XT daha iyi fakat kafam tamamen rahat olsun istiyorum aldıktan sonra sorun falan yaşamak istemiyorum. Hangi kasayı almalıyım sizce hangisi daha mantıklı duruyor?
Rx serisinde sorunların çok olmadığı söyleniyor o yönden pek bir sorun etmiyorum yine ama yaşayan çok kişiye denk geliyorum kafamda bir acaba kalıyor hep
RX serisinde sorunların çok olmadığı söyleniyor o yönden pek bir sorun etmiyorum yine ama yaşayan çok kişiye denk geliyorum kafamda bir acaba kalıyor hep.
Hocam merak etmeyin, WattMan hatası olsa bile birazcık undervolt ile çok rahat çözülebilir. Çok da sorun etmeyin, ki olması da az ihtimal. 6700XT'nin rakibi 3070.