RX 6700 XT vs RTX 4060 Ti sistem

UlughBeg

Hectopat
Yer
Semerkant
İyi Sosyaller,

Bu iki sistemde bütçeme uyuyor. 4060 Ti almak istiyordum fakat 8 GB bir model. Almışken 4-5 yıl götürmesini istiyorum. Diğer yanda 6700XT 12 GB ve kas olarak daha güçlü fakat eski bir kart ayrıca anakart özelleştirmeleride pahalı bu sistemde.

Hangisini almalıyım?
Teşekkürler.

En fazla 23K'ya kadar çıkabiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ghost bilgisayarı kaçırılmaması gereken bir fırsat gözünüz kapalı alabilirsinz. Yok 8 gb'miş yok oymuş buymuş, sırf ham performansı kafa kafaya diye rx 6700 gibi diğerine kıyasla daha eski ve yazılımsal desteği az, en önemlisi ise %50 daha fazla enerji tüketen bir kart alınmaz. Rx 6700'lü sistem 18k olsa öbürü 22k olsa o zaman rx 6700 tercih edilebilirdi belki.

Edit: Alttaki arkadaşın yazdığını okuyunca aklıma geldi kesinlikle SSD'yi değiştirmenizi öneririm ve uzun vadeli kullanmak istiyorsanız anakartı b550m yapabilirsiniz. Hatta bence ssd'yi değiştirmeyin, anakartı b550m yapın ama amazondan 1500 tl'ye 1 tb 970 evo samsung m2 ssd'yi alın. B550M'in 2 ssd slotu olduğu için iki ssd'yi takarsınız hem daha uzun ömürlü olur hem de sitedeki pahalı ssd'lere para vermemiş olursunuz.

AMD FSR 3.0+FG'yi getirirse 6000 serisine 6700 XT daha iyi olur. FSR 3.0 gelir de FG gelmez büyük ihtimalle o yüzden 4060 ti daha mantıklı olur. Hiç riske atmaya gerek de yok Ghost 4060 ti sistemi yapıştırın geçin. SSD, 1 TB MLD anakart da b550 yapılabilir.

Ghost bilgisayarı kaçırılmaması gereken bir fırsat gözünüz kapalı alabilirsinz. Yok 8 gb'miş yok oymuş buymuş, sırf ham performansı kafa kafaya diye rx 6700 gibi diğerine kıyasla daha eski ve yazılımsal desteği az, en önemlisi ise %50 daha fazla enerji tüketen bir kart alınmaz. Rx 6700'lü sistem 18k olsa öbürü 22k olsa o zaman rx 6700 tercih edilebilirdi belki.
Hocam nasıl bi özelleştirme yapayım sizce?

İyi Sosyaller,

Bu iki sistemde bütçeme uyuyor. 4060 Ti almak istiyordum fakat 8 GB bir model. Almışken 4-5 yıl götürmesini istiyorum. Diğer yanda 6700XT 12 GB ve kas olarak daha güçlü fakat eski bir kart ayrıca anakart özelleştirmeleride pahalı bu sistemde.

Hangisini almalıyım?
Teşekkürler.

En fazla 23K'ya kadar çıkabiliyorum.

AMD Ryzen 5600 ve RX 6700 XT öneririm.

Ghost bilgisayar güzel bir kampanya. 4060 Ti parasına değer.

Yorumumu düzenledim bakabilirsiniz.
Hocam şimdilik mld'nin 1Tb versitonunu veya 500'de bıraksam, 1 sene sonra felan elime para geçince updatelesem nasıl olur? Veya ordan mld yerine xpg tercih etsem.
4060TI 1080p kartı zaten. 8GB VRAM'in çok rahat yeteceğini düşünüyorum 1080p'de.
Hocam 1080p oynarım buyuk ihtimalle, 2k monitor fiyatları 10Bin Tl'ye yaklaşmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı