RX 6700 XT vs RTX 4060 vs 3060 Ti

Bütçe
12.000

706111

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar, fiyat olarak birbirine yakın duruyorlar.
Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Ben oyunları 1080P60FPS ve Ultra ayarlarda oynamak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ultra takintin varsa VRAM den dolayı 6700XT tercih edilebilir. Ama sıfır değil 2.elden 7K civarı alırsın. İlla sıfır alicaksan 4060 al geç başka bir şey aramana gerek yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba,

Güç ve FPS bakımından 6700XT hepsini geçecektir fakat yakın zamanda RX 7600'den RTX 4070'e geçmiş biri olarak söyleyebilirimki NVIDIA daha stabil çalışıyor arkadaşlar yanlış anlamadan açıklıyayım örnek Warzone 2.0 oynuyorsun AMD uçakda bambaşka yerde bambaşka FPS verebiliyor fakat NVIDIA uçakta ne ise yerdede o FPS değerlerini veriyor örnek vermek istedim kafanda canlanması için.

Peki bu AMD'nin daha az stabil çalışması işlemcileri içinde geçerli mi?

Peki bu AMD'nin daha az stabil çalışması işlemcileri içinde geçerli mi?

Vallahi hocam işlemcisinin hiç kullanmadım dengi olan Intel'den güçlü diyorlar ama render stabilite isteyen Intel alıyor diye duyumlar var bilemiyorum net bilgim yok.

Arkadaşlar bilmiyorum 4060 herkes öneriyor ama kart gücü diğerlerine göre kötü yani. FGI, FSR, DLSS gibi şeyler açınca da çok belli oluyor, kalitesi düşüyor. O yüzden Ray Tracing'i es geçtim.

Fiyat olarak birbirine yakın değiller çünkü 6700XT ve 3060 Ti sıfır olarak alınmamalılar. Sıfır 4060'lar ise 12 bin civarına satılıyor ve asla fiyatını hak etmiyor.

2. elden 6 bin civarına 6700XT al rahat et. Kas gücü, 12 GB Vram ve FSR 3 ile uzun süre götürür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…