RX 6700 XT vs RX 7600 XT

Hocam dediğim gibi belki ileride 2K monitöre geçebilirim ve 8 GB gerçekten almak istemiyorum çünkü yeni çıkan oyunları direkt oynayan biriyim. O yüzden 8 GB VRAM yüzünden grafik düşürmek istemiyorum.

7600XT 12 GB 2K da üzer sizi ama yeni çıkacak oyunlarda bilginiz olsun. 6000 Serisi bir karta da o parayı verilme yanlısı değilim.

7600XT 12 GB 2K da üzer sizi ama yeni çıkacak oyunlarda bilginiz olsun. 6000 Serisi bir karta da o parayı verilme yanlısı değilim.

Şahsen bende NVIDIA almak istiyorum senelerdir NVIDIA kullandım ki günlük olarak hala 2 NVIDIA ekran kartı kullanmaktayım fakat fiyat bandım kısıtlı olduğu için ve bu bütçede +12 GB NVIDIA ekran kartı bulamadığım için AMD almam gerekiyor. Bahsettiğim gibi 6000 serisi 2 senelik kart pek almak istemiyorum ama performans konusunda 7600XT'den bariz önde. Akşama kadar biraz daha bakacağım en son 6750XT alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…