Merhaba arkadaşlar. İnternetten yaptığım araştırmalar sonucunda AMD tarafında yazılımsal, driver problemlerinin oldugunu fark ettim. Bu ekran kartını almayı istiyordum fakat bu problemler beni düşündürdü. O kadar para veriyoruz böyle sorunlarla karşılasmak kimse istemez. WattMan vs problemleri 6000 serisinde devam etmekte midir? WHQL sürücülerini kullandıgım zaman bu problemler ortadan kalkar mı? Hepsinden önemlisi bu ekran kartı problemli bir kart mıdır? Alınır mı?
Sapphire Nitro+ 1 yıldır kullanıyorum tek kafama takılan bazı oyunlarda kullanımını arttıramadığım oldu onun haricinde bir şey yaşamadım. Bence alınır.
Ben Mart ayında xfx 6700 XT aldım.Bir haftadır oyun oynarken belli bir süre sonra wattman hatası aldım.Bir çok format attım .win 10 - 11 denedim olmadı.Bu biraz şans galiba.Dun incehesp sitesini arayıp yolladım bakalım ne olacak.
Ben Mart ayında xfx 6700 XT aldım.Bir haftadır oyun oynarken belli bir süre sonra wattman hatası aldım.Bir çok format attım .win 10 - 11 denedim olmadı.Bu biraz şans galiba.Dun incehesp sitesini arayıp yolladım bakalım ne olacak.
Üzerinden biraz zaman geçmiş ama bende aynı ekran kartını incehesaptan almıştım ve şu an wattman hatası alıyorum. Size incehesaptan nasıl bir dönüş yaptılar?