Attığın kasa 2 fanli benim attığım 3 fanlı. Bunlar dandik diyorsun şimdi de asıl PSU dandik diyorsun. 450W Gold sertifikalı bende öneririm. Kasalarda muhtemelen aynı fabrikadan çıkan farklı logolu kasalar. Toxiclik yapmayın. Kendi önerdiğinizi önerin arkadaş hangisini almak isterse alır.
Attığı PSU 550W. Ayrıca iş görmez demedim is görmez diyen benim attığıma yorum yapan arkadaş. Sen konuyu çok yanlış anlamışsın.
BN ile DN serisi arasında ciddi bir kalite farkı söz konusu. En net ayrım, DN serisinde DC-DC yapısının bulunmaması. Konudaki PK550D ise bu standardı taşıyor.
BN ile DN serisi arasında ciddi bir kalite farkı söz konusu. En net ayrım, DN serisinde DC-DC yapısının bulunmaması. Konudaki PK550D ise bu standardı taşıyor.
Attığın kasa 2 fanli benim attığım 3 fanlı. Bunlar dandik diyorsun şimdi de asıl psu dandik diyorsun. 450w gold sertifikalı bende öneririm. Kasalarda muhtemelen aynı fabrikadan çıkan farklı logolu kasalar. Toxiclik yapmayın. Kendi önerdiğinizi önerin arkadaş hangisini almak isterse alır.
Bilader arkaya bir egzoz daha aldığın zaman gayet iyi kasa oluyor. Attığından daha iyi. Bu fiyata daha iyisi yok gibi bir şey. Bu arada sertifikayla ne alakası var kalitenin? DN serisi ile PF serisi aynı kalitede. PK ile BN aynı kalitede. PK ve BN daha kaliteli DN ve PF'den. Bİlmediğin konularda emin olmadan konuşma.
Bilader arkaya bir egzoz daha aldığın zaman gayet iyi kasa oluyor. Attığından daha iyi. Bu fiyata daha iyisi yok gibi bir şey. Bu arada sertifikayla ne alakası var kalitenin? DN serisi ile PF serisi aynı kalitede. PK ile BN aynı kalitede. PK ve BN daha kaliteli DN ve PF'den. Bİlmediğin konularda emin olmadan konuşma.