Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 58 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 22 Eylül 2023 #11 Dikkat edersen fan açmamış, boşta fan açmadığı için iyi bir sıcaklık değeri. Zaten boştayken fan açılması mantıksız. Fanın ömründen yer.
Dikkat edersen fan açmamış, boşta fan açmadığı için iyi bir sıcaklık değeri. Zaten boştayken fan açılması mantıksız. Fanın ömründen yer.
lofiweb Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 317 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 ~ RX 6700XT ~ B550M DS3H ~ XPg 8x2 GB DDR4 3200MHz ~ FSP Hyper 80+ PRO 700W PSU Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #12 Shahdee dedi: Dikkat edersen fan açmamış, boşta fan açmadığı için iyi bir sıcaklık değeri. Zaten boştayken fan açılması mantıksız. Fanın ömründen yer. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi hocam sıcaklık sorunum yok şu an boşta 35 derece serin kart.
Shahdee dedi: Dikkat edersen fan açmamış, boşta fan açmadığı için iyi bir sıcaklık değeri. Zaten boştayken fan açılması mantıksız. Fanın ömründen yer. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi hocam sıcaklık sorunum yok şu an boşta 35 derece serin kart.
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.259 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 22 Eylül 2023 #13 lofiweb dedi: Merhaba, yeni ekran kartı aldım RX 6700 XT boşta MSI Afterburner'da bu değeler gözüküyor normal mi? Sıcaklıktan bahsetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Genel ayarlardan tikle açarsın voltajı.
lofiweb dedi: Merhaba, yeni ekran kartı aldım RX 6700 XT boşta MSI Afterburner'da bu değeler gözüküyor normal mi? Sıcaklıktan bahsetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Genel ayarlardan tikle açarsın voltajı.