RX 6700 XT'nin güncel muadili nedir?

Abi siz ciddi misiniz ya? Bir de biliyormuş gibi konuşmuyorlar mı şöyle, git bir daha araştır kardeşim performansları oyundan oyuna değişiyor. Kas gücü olarak 3060 ti ile 3070 arası. Bazı oyunlarda 3070 bazı oyunlarda 6700 XT önde. 3070 daha çoğunlukta şu anda. 1-2 yıl içinde VRAM'den dolayı değişebilir durum bu yüzden bende 6700 XT önerdim. Ama Vram dışında neredeyse hiç bir konuda daha iyi değil 6700 XT. İş, teknoloji, yazılım, RT (her ne kadar iki kartta da çoğu oyunda düzgün kullanılamasa da), kas gücü bunların hepsinde 3070 daha önde.

3070'e 8Gb Vram koyan markanın fan boyu olmaya pek gerek yok sanki bu kadar kasmayın.

3070'e 8 GB VRAM koyan markanın fan boyu olmaya pek gerek yok sanki bu kadar kasmayın.

Yazacağına iki test videosu izlemekle uğraş Şu anda 3070 almak yerine 6700 XT almak daha mantıklı. NVIDIA'nın mükemmel fiyatlandırmaları yüzünden. NVIDIA'nın VRAM politikasını fazlasıyla eleştirdik kimse de fanboy değil ayrıca. Şahsen NVIDIA'nın son dönemdeki saçmalıklarıyla AMD'ye daha yakınım ama sen dümdüz fanboy olmuşsun.

RTX 4060 Ti bakabilirsin VRAM konusunda iyi değil fakat kas gücünde 6700 XT ile neredeyse aynı bir de DLSS 3.0 var.

3070'e 8Gb Vram koyan markanın fan boyu olmaya pek gerek yok sanki bu kadar kasmayın.

Vallahi sizlerin Wattman diye sızlandığı dönemden beri ben AMD kart kullanıyorum. 6700 XT, 3060 Ti'dan iyi 3070'den ise geri bir karttır gerçek bu.

AMD de o VRAM'i keyfinden değil, kartlarındaki VRAM optimizasyonu ve sıkıştırması kötü olduğundan koyuyor. Sonra 6700 XT 1080P'de 10 GB VRAM tüketti, tüketir tabii.

Kısaca iki firmanın da VRAM konusunda eksikleri var.

12K bandında tavsiye edebileceğiniz NVIDIA nedir peki? Link atabilir misiniz?

Neredeyse RTX 3070. İleride VRAM'i dolayısıyla daha güçlü olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…