B bcelikk Femtopat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #1 Öncelikle hepinize merhaba. RX 6700 ekran kartı adrenalin Edition son sürüm güncellemesinden sonra FPS düşmesi ve takılmalar yaşamaya başladım. Yardımcı olabilecek çözüm için yol gösterebilirseniz çok sevinirim. 2 gündür zindan etti bana her şeyi.
Öncelikle hepinize merhaba. RX 6700 ekran kartı adrenalin Edition son sürüm güncellemesinden sonra FPS düşmesi ve takılmalar yaşamaya başladım. Yardımcı olabilecek çözüm için yol gösterebilirseniz çok sevinirim. 2 gündür zindan etti bana her şeyi.
olvidobc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 1.941 Çözümler 15 14 Nisan 2023 #2 DDU ile silip temiz kurulum yapmayı denediniz mi?
B bcelikk Femtopat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #3 Evet denedim hiç bir sonuç alamadım
olvidobc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 1.941 Çözümler 15 14 Nisan 2023 #4 Sürücüyü minimal kurmayı deneyebilirsiniz isterseniz. Bunun dışında sorunsuz bir sürücü aslında ama eski sürücüye dönebilirsiniz.
Sürücüyü minimal kurmayı deneyebilirsiniz isterseniz. Bunun dışında sorunsuz bir sürücü aslında ama eski sürücüye dönebilirsiniz.
B bcelikk Femtopat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #5 olvidobc dedi: Sürücüyü minimal kurmayı deneyebilirsiniz isterseniz. Bunun dışında sorunsuz bir sürücü aslında ama eski sürücüye dönebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hiç bir işlem işe yaramıyor. Eski sürücülere geri döndüğümde de aynı problemi yaşıyorum.
olvidobc dedi: Sürücüyü minimal kurmayı deneyebilirsiniz isterseniz. Bunun dışında sorunsuz bir sürücü aslında ama eski sürücüye dönebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hiç bir işlem işe yaramıyor. Eski sürücülere geri döndüğümde de aynı problemi yaşıyorum.