S Snowboy Femtopat Katılım 26 Ekim 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #1 RX 6700XT (N11 indirim)'de bu fiyat nasıl sizce uygun mudur? MSI için.
muslukuyu Decapat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 282 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Şubat 2025 #2 Hocam ben 2. elini 7.5kya almıştım sıfırdan farksız bence sıfır almayın 12K vermek yerine ve benimki 3 fanlı XFX QICK modeliydi Son düzenleme: 16 Şubat 2025
Hocam ben 2. elini 7.5kya almıştım sıfırdan farksız bence sıfır almayın 12K vermek yerine ve benimki 3 fanlı XFX QICK modeliydi
S Snowboy Femtopat Katılım 26 Ekim 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #3 muslukuyu dedi: Hocam ben 2. elini 7.5kya almıştım sıfırdan farksız bence sıfır alın alın 12K vermek yerine ve benimki 3 fanlı XFX QICK modeliydi muslukuyu dedi: Hocam ben 2. elini 7.5kya almıştım sıfırdan farksız bence sıfır alın alın 12K vermek yerine ve benimki 3 fanlı XFX QICK modeliydi Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... @muslukuyu eyvallah hocam markası neydi sizin ?
muslukuyu dedi: Hocam ben 2. elini 7.5kya almıştım sıfırdan farksız bence sıfır alın alın 12K vermek yerine ve benimki 3 fanlı XFX QICK modeliydi muslukuyu dedi: Hocam ben 2. elini 7.5kya almıştım sıfırdan farksız bence sıfır alın alın 12K vermek yerine ve benimki 3 fanlı XFX QICK modeliydi Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... @muslukuyu eyvallah hocam markası neydi sizin ?
muslukuyu Decapat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 282 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Şubat 2025 #4 Snowboy dedi: @muslukuyu eyvallah hocam markası neydi sizin? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani aldığım adam mı?
Snowboy dedi: @muslukuyu eyvallah hocam markası neydi sizin? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani aldığım adam mı?
S Snowboy Femtopat Katılım 26 Ekim 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #5 @muslukuyu aldığınız ekran kartınızın markası neydi ?
muslukuyu Decapat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 282 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Şubat 2025 #6 Snowboy dedi: @muslukuyu aldığınız ekran kartınızın markası neydi ? Genişletmek için tıkla... yazdım ya XFX QICK 319
Snowboy dedi: @muslukuyu aldığınız ekran kartınızın markası neydi ? Genişletmek için tıkla... yazdım ya XFX QICK 319
S Snowboy Femtopat Katılım 26 Ekim 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #7 @muslukuyu pardon hocam yazmışsınız zaten ben bu işlerde yeniyim birazda kusuruma bakmayın @muslukuyu Hocam bunu 7.5’a çok iyi almışsınız, siz aldığınızda kaç aralığındaydı sıfırı
@muslukuyu pardon hocam yazmışsınız zaten ben bu işlerde yeniyim birazda kusuruma bakmayın @muslukuyu Hocam bunu 7.5’a çok iyi almışsınız, siz aldığınızda kaç aralığındaydı sıfırı
muslukuyu Decapat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 282 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Şubat 2025 #8 Snowboy dedi: @muslukuyu pardon hocam yazmışsınız zaten ben bu işlerde yeniyim biraz da kusuruma bakmayın @muslukuyu Hocam bunu 7.5’a çok iyi almışsınız, siz aldığınızda kaç aralığındaydı sıfırı Genişletmek için tıkla... Çok olmadı 1-2 ay falan gene 17k liraydı
Snowboy dedi: @muslukuyu pardon hocam yazmışsınız zaten ben bu işlerde yeniyim biraz da kusuruma bakmayın @muslukuyu Hocam bunu 7.5’a çok iyi almışsınız, siz aldığınızda kaç aralığındaydı sıfırı Genişletmek için tıkla... Çok olmadı 1-2 ay falan gene 17k liraydı
S Snowboy Femtopat Katılım 26 Ekim 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #9 @muslukuyu eyvallah bakalım bizde düşürebilirsek iyi olur sizin fiyattan
muslukuyu Decapat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 282 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Şubat 2025 #10 Snowboy dedi: @muslukuyu eyvallah bakalım bizde düşürebilirsek iyi olur sizin fiyattan Genişletmek için tıkla... Red Devil Rx 6700 XT(BUGÜN İCİN GECERLİ FİYAT) ((PAZARLIK VS YAZAN ENGELLİYORUM)) Kart aktif kullanılmaktadır sadece oyun oynanmıstır baska kartlarla bir tutmayın tertemiz sorunsuz bilen bilir kartı Sadece kart mevcuttur www.letgo.com Şu an alacaksanız bu REDDEVİL RX 6700 XT 12GB herhangi bir sorunu yoktur kargo var www.letgo.com Yoksa bu
Snowboy dedi: @muslukuyu eyvallah bakalım bizde düşürebilirsek iyi olur sizin fiyattan Genişletmek için tıkla... Red Devil Rx 6700 XT(BUGÜN İCİN GECERLİ FİYAT) ((PAZARLIK VS YAZAN ENGELLİYORUM)) Kart aktif kullanılmaktadır sadece oyun oynanmıstır baska kartlarla bir tutmayın tertemiz sorunsuz bilen bilir kartı Sadece kart mevcuttur www.letgo.com Şu an alacaksanız bu REDDEVİL RX 6700 XT 12GB herhangi bir sorunu yoktur kargo var www.letgo.com Yoksa bu