RX 6700XT coilwhine olması normal mi?

Yok21

Centipat
Daha fazla  
Daha önceden ekran kartımda cızırtı duyulmuyordu ama şimdi aşırı ses yapmaya başladı rahatsız edecek düzeyde. FPS de cızırtı yapmadığı zamana göre düştü. Ekran kartı ASUS Dual RX 6700 XT neredeyse 1 yıldan beri kullanıyorum. Çıkardığı sesi kayıt ettim isterseniz onu da atabilirim ama Technopat sosyalde ses nasıl paylaşıyor bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşırı aşırı ses yapmıyor ise sorun olmaz.

Oyunda FPS klidi koyduğun zaman, genellikle çözülen bir olay.

Ekran kartına hiçbir zararı yok.

Fps düşünü ben de anlamadım. Yaşadığım yerde çok elektrik kesintisi oluyor bir de. Sizce sistemin başka bir parçasında sıkıntı olabilr mi? Bazen pc donuyor güç düğmesinden kapatmak zorunda kalıyorum.

Daha önceden ekran kartımda cızırtı duyulmuyordu ama şimdi aşırı ses yapmaya başladı rahatsız edecek düzeyde. FPS de cızırtı yapmadığı zamana göre düştü. Ekran kartı ASUS Dual RX 6700 XT neredeyse 1 yıldan beri kullanıyorum. Çıkardığı sesi kayıt ettim isterseniz onu da atabilirim ama Technopat sosyalde ses nasıl paylaşıyor bilmiyorum.

Choil whine neredeyse her kartta bulunuyor. FPS düşüşünü eklemişsiniz. Bu daha çok ekran kartının sürücüsü ile alakalı bir durum sanki. Ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp tekrar son sürümünü kurun. Bir sonraki ekran kartı sürücü güncellemesi de sorunlarınızı çözecek olabilir.

Choil whine neredeyse her kartta bulunuyor. FPS düşüşünü eklemişsiniz. Bu daha çok ekran kartının sürücüsü ile alakalı bir durum sanki. Ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp tekrar son sürümünü kurun. Bir sonraki ekran kartı sürücü güncellemesi de sorunlarınızı çözecek olabilir.
Dediğinizi deneyeceğim. Olmassa format atıp tekrar deneyeceğim. Oda olmassa servise en son çare servise göndermek zorunda kalacağım

Dediğinizi deneyeceğim. Olmazsa format atıp tekrar deneyeceğim. Oda olmazsa servise en son çare servise göndermek zorunda kalacağım.

Eklemeyi unutmuşum. Sorun PSU'dan da olabilir. Deneme şansınız varsa başka PSU ile denemekte de fayda var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı