RX 6700XT - i5 12400F sistem tüm oyunlarda düşük FPS veriyor

Bora Top

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6700XT
i5 12400f
RAM
Dragos Sirius CL22 3200 MHz 1 x 16
SSD veya HDD modeli
Dragos Madaxe P 512GB
Ekran kartı
Msi RX 6700XT
Anakart
Turbox Pro H610M4 (maalesef)
İşlemci
i5 12400f
Sistemimde RX 6700XT ile i5 12400F var. Fakat her ne oyuna girersem gireyim olması gerekenden çok düşük FPS görüyorum ve sürekli drop giriyor.
Mesela Valorant'ta 200 üstü FPS göremiyorum ve hep 100 ile 150 arasında gidip geliyor, bu cidden aşırı düşük bir FPS bu sisteme göre. Ayrıca CS'de de aynı sorunları yaşıyorum, sebebi ne olabilir?

Hocam konumuz fps dolaylı yoldan anakart hiçbir şekilde fpsyi etkilemez ayrıca ram sayısını ileride arttıracağım konudan çok ayrı konuşmuşsun

Hocam konumuz fps dolaylı yoldan anakart hiçbir şekilde fpsyi etkilemez ayrıca ram sayısını ileride arttıracağım konudan çok ayrı konuşmuşsun

Selamlar hocam,

Performans için konuşalım o zaman seçimler sizin problem yok hocam size ben nokta atışı çözüm önereceğim eğer ki CPU-Z > SPD SLOT 1 burada bulunan görseli ve Görev Yöneticisi > Performans > RAM / GPU / CPU hocam GPU / RAM ve CPU üçünü de görsel olarak yükleyin görsel alırken oyun açık olsun mümkünse en çok DROP yediğiniz.

Sisteminiz için nasıl bir iyileştirme veya optimizasyon yaparsınız bunları anlatırım.

Selamlar hocam,

Performans için konuşalım o zaman seçimler sizin problem yok hocam size ben nokta atışı çözüm önereceğim eğer ki CPU-Z > SPD SLOT 1 burada bulunan görseli ve Görev Yöneticisi > Performans > RAM / GPU / CPU hocam GPU / RAM ve CPU üçünü de görsel olarak yükleyin görsel alırken oyun açık olsun mümkünse en çok DROP yediğiniz.

Sisteminiz için nasıl bir iyileştirme veya optimizasyon yaparsınız bunları anlatırım.
Tamamdır hocam

Selamlar hocam,

Hocam CPU-Z üzerinden Spd Slot 1 kısmım tamamen boşluk sadece slot 2 gözüküyor.Valorant oynarken drop giriyordu bir şey için Alt tab attığımda drobun gittiğini fark ettim doğrulamak için bir kaç kez daha denedim ve alt tab atınca drobun gittiğini görüyorum.Ama yine de FPS bilgisayar için çok düşük bir sonuç veriyor

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı