RX 6700XT için 76 derece normal mi?

Daha fazla  
Ben normal diye biliyorum ama sorayım dedim.

Kasa tek fanlı. 6 fan yeri var, 1 tane takılı. 6 fan olsa fark eder mi?

Çift fanlı 6700XT modeli.

Fan Max 50 oluyor. 2K Ultra da oynuyorum oyunları.

Normal. Kasayı fanlarla donatırsanız daha da soğur. 1 tane fan takılı ise farkın gözle görülür olacağını düşünüyorum 6 taneye tamamladığınızda. Ben 2 tane fan eklediğimde bile 3-5 derecelik düşüşler görmüştüm.

Normal bende 3 fanlı XFX RX 6700 var 2K ultra oyunlarda 75-80 civarlarında geziyor
Arkadaşa satacam ekran kartını ,kendisine göre biraz fazla geldi bir sorayım dedim .

Normal. Kasa mesh ise ve fan sayısını en az 4'e çıkartırsanız tadından yenmez.

Kasa mesh değil galiba. Başka bir arkadaş camsız oyna, fan a gerek yok dedi ne yapsam bilmiyorum. 6800X Nitro modeline geçeceğim bir de.

Camsız oynamak geçici bir çözüm. Çok toz tutar.

Zaten çok toz tutuyor. Fark etmez. Üstüne 76 benim için çok önemli değil. Nitro da sıkıntı olxağını düşünmüyorum. Arkadaşın da 6 fanı var.
Camı açık bilgisayar kullanmak sağlıklı değil. 4 fan diyorsak bir bildiğimiz var sanırım. Hava akışı için de önemli. Ayrıca işlemciyi de serinletir.

Camı açık bilgisayar kullanmak sağlıklı değil. 4 fan diyorsak bir bildiğimiz var sanırım. Hava akışı için de önemli. Ayrıca işlemciyi de serinletir.

Benim arkadaş da aşırı uzman bu konuda. Gereksiz diyor. Hem watt sıkıntısı olur. Hem de %40 fanda 76 derece korkunç değil gibi Nitro serisine geçeceğin için dsha iyi olur, üstüne attıgınız kasa da benim kasama kıyasla çöp gibi duruyor. Ama işlemci için iyi olur cidden, sıcak yine de tehlikeli sıcaklığa ulaşmıyor. Ama ne kadar serin o kadar iyi, gelecek için de önemli. Watt hesaplamak lazım ama. Sıkıntı olabilir. 650W kullanıyorum. Yetiyor şu an 6800XT için.
Extra fan sıkıntı yapabilir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…