RX 6700XT için kaç watt PSU gerekli?

Bütçe
1500-2000
Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminin çektiği watt değeri en fazla 350-400 arası.

Rica ederim.

Gene geldi C4 cüler 😂😂😂

Hocam hiçbir sorun olmaz merak etmeyin.

Aynen aynen olmaz hiçbir sorun rampagade gayet güvenilir markadır zaten (!). Bu arada C4'ten farkı yok.

Ben de Rampage olduğu için şüphe duyuyordum ama sadece PSU değişsem kasa kalsa sorun çıkarır mı ve bana kaça patlar? 2. el alırım PSU'yu alırsam.

Sorun olmaz sanırsam alacağın PSU'da hemen hemen şu anki PSU'nun boyutunda olur.

Rica ederim.

Gene geldi C4 cüler 😂😂😂

Hocam hiçbir sorun olmaz merak etmeyin.
c4 diyen çok var. Alacağım kart da benim gözümde değeri yüksek bir kart olduğundan riske atmak istemiyorum hem zaten 2. el bir psu en fazla ne kadar maliyetli olabilir ki?

Aynen aynen olmaz hiçbir sorun rampagade gayet güvenilir markadır zaten (!). Bu arada C4'ten farkı yok.

Sorun olmaz sanırsam alacağın PSU'da hemen hemen şu anki PSU'nun boyutunda olur.
önerebileceğin bir marka veya model var mı peki? Dediğim gibi pek birşey bilmiyorum psular hakkında

c4 diyen çok var. Alacağım kart da benim gözümde değeri yüksek bir kart olduğundan riske atmak istemiyorum hem zaten 2. el bir psu en fazla ne kadar maliyetli olabilir ki?
2. El psu tavsiye etmiyorum bütceniz ne kadar?

Ekran kartı ve işlemcimi yükselteceğim. İkinci el 6700XT ve i5 12400F alacağım ama PSU konusunda cahilim. Nasıl bir şey almalıyım. Halihazırda 600 watt içeren kasam var bu yeter mi bilmiyorum.
Kasa: SAILOR Temperli Camlı 600W 80+ BRONZE Siyah 4*12cm Rainbow Fanlı ATX Mid-T Gaming Oyuncu Kasası

2. El psu tavsiye etmiyorum bütceniz ne kadar?

Bütce yetmezse

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı