Herkese iyi sosyaller. Ryzen 5 7500F ve RX 6700XT sistemim için monitör arıyorum. Bütçem 5000 civarında fakat duruma göre arttırabilirim. Monitörlerden hiç anlamıyorum. Her türlü oyunu oynuyorum. 1080p yüksek Hz mi yoksa 2K düşük Hz mi o konuda da arada kaldım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
www.idefix.com
Yoksa bütçeyi biraz daha arttırıp bu ikisinden birine mi yönelmeliyim? Bunların dışında yine bu fiyat aralıklarında tavsiyeniz varsa çok sevinirim. Tekrardan teşekkürler.
www.gaming.gen.tr
www.n11.com

MSI G2412F 23.8 1920x1080 180Hz 1ms HDMI DP IPS Gaming Monitör - idefix
MSI G2412F 23.8 1920x1080 180Hz 1ms HDMI DP IPS Gaming Monitör ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Gaming Monitörler ürünleri için idefix`i ziyaret edin.

Yoksa bütçeyi biraz daha arttırıp bu ikisinden birine mi yönelmeliyim? Bunların dışında yine bu fiyat aralıklarında tavsiyeniz varsa çok sevinirim. Tekrardan teşekkürler.

Dell G2524H 25 inç 280Hz 0.5ms FHD Gaming Monitör
Tüm hız, hiçbir gecikme yok 280Hz’e kadar hız aşırtmalı yenileme hızı, 0,5 ms tepki süresi ve minimum hareket bulanıklığı ile akıcı oyun deneyimi

Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı
Son düzenleyen: Moderatör: