RX 6700XT için monitör tavsiyesi

Bütçe
6000

ca9an

Megapat
Yer
Muğla
Herkese iyi sosyaller. Ryzen 5 7500F ve RX 6700XT sistemim için monitör arıyorum. Bütçem 5000 civarında fakat duruma göre arttırabilirim. Monitörlerden hiç anlamıyorum. Her türlü oyunu oynuyorum. 1080p yüksek Hz mi yoksa 2K düşük Hz mi o konuda da arada kaldım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Yoksa bütçeyi biraz daha arttırıp bu ikisinden birine mi yönelmeliyim? Bunların dışında yine bu fiyat aralıklarında tavsiyeniz varsa çok sevinirim. Tekrardan teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
7500F artı RX6700'ü hem 2K hem 1080 monitörle kullanan biri olarak ben yüksek Hz, IPS kaliteli bir 1080 monitör almanı öneririm. Sonra 2K güzel bir monitör daha eklersin. Çünkü bu bütçede güzel bir 2K monitör alamazsın. Ve kötü bir 2K monitör gerçekten adamı rahatsız eder.

7500F artı RX6700'ü hem 2K hem 1080 monitörle kullanan biri olarak ben yüksek Hz, IPS kaliteli bir 1080 monitör almanı öneririm. Sonra 2K güzel bir monitör daha eklersin. Çünkü bu bütçede güzel bir 2K monitör alamazsın. Ve kötü bir 2K monitör gerçekten adamı rahatsız eder.

Dediklerinizden yola çıkarak attığım Dell galiba şu anlık en iyi seçenek gibi duruyor. Onun dışında belirli bir monitör öneriniz var mı?

Dediklerinizden yola çıkarak attığım Dell galiba şu anlık en iyi seçenek gibi duruyor. Onun dışında belirli bir monitör öneriniz var mı?

Valla bayadır piyasadan bihaberim o yüzden öneremicem. Yarın 1080p için ayrı konu aç millet önerir. Bu saatte genelde yatıyor millet.

Ben https://www.hepsiburada.com/gamepow...BOZDAN Teknoloji&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.99.6 bunu kullanıyorum 1080P'de. Ghosting ve panel kalitesi anlamında mükemmel monitör. Standı çok kötü ama, ekstra kol alman gerek. Bende çift kol olduğu için dert etmedim.

Herkese iyi sosyaller. Ryzen 5 7500F ve RX 6700XT sistemim için monitör arıyorum. Bütçem 5000 civarında fakat duruma göre arttırabilirim. Monitörlerden hiç anlamıyorum. Her türlü oyunu oynuyorum. 1080p yüksek Hz mi yoksa 2K düşük Hz mi o konuda da arada kaldım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Yoksa bütçeyi biraz daha arttırıp bu ikisinden birine mi yönelmeliyim? Bunların dışında yine bu fiyat aralıklarında tavsiyeniz varsa çok sevinirim. Tekrardan teşekkürler.

Kendim RX6600XT ile DELL S3222DGM 2k 165hz VA panel olan modelini kullanıyorum onu önerecektim fakat stokları azalmış, fiyatları abartısız uçmuş. (6-7k arasında olması gerekmekte.)
Ama attığım modelde güzel bir opsiyon. Ciddi anlamda fazla rekabetçi FPS oyunu oynamıyorsanız 144-165 HZ'de yeterli. 2k Grafiklerde oyun oynamak oldukça zevkli, şuan bana 1080p monitör versen(Üst seviyeler hariç) çamur gibi bir görüntü hissederim, zamanında nasıl kullanmışım inan bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı