RX 6700XT ile i5 10400F kullanılabilir mi?

Daha fazla  
Arkadaşlar RX 6600 kartımı sattım ve RX 6700XT aldım oyunlarda takılma vb. şeyler olur mu sizce? Monitörüm 144Hz.
Ek olarak geçiş sebebim oyun oynuyorum boş zamanlarımda da bir ekran kartı ile mining yapmak. Yanlış anlaşılmak istemiyorum ekran kartı fiyatları yüzünden mining yapanlara karşı sinirlisiniz farkındayım ama üç beş bir şey kazanmaya çalışıyorum rig kurmuyorum.
Sistemim;
i5 10400F.
Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12g.
16 GB 3200MHz RAM.

PCI Express 3.0 anakartım var ileride anakart ile işlemcimi değiştireceğim.

Darboğaz olabilir biraz ama takılma durumu olmaz.
Açıklama yapmana gerek yok aslında. Para vererek aldığın şey kimseyi ilgilendirmez.

İfadeler: ESY
Darboğaz olabilir biraz ama takılma durumu olmaz.

Açıklama yapmana gerek yok aslında. Para vererek aldığın şey kimseyi ilgilendirmez.
Anladım hocam ağır darboğaz olan yerlerde süper çözünürlük ile 1440p ile devam edebilirim sanırım. Sizce sapphire modeli kalite açısından nasıl ?

Eğer 2K çözünürlükte kullanabiliyorsanız pek de sorun çıkmaz diye umuyorum.

İfadeler: ESY
Sapphire modeline 13200 TL verdim 1 saat oldu alalı. Umarım parasına değer.

Guzel model ancak cok daha ucuza Red Devil modeli vardi. Red devilde coil whine sesi var diyorlar, ne kadar dogru bilmiyorum.
10400F ile 2K'da kullanmani oneririm.
@KeyN_N sen Red Devil kullaniyordun degil mi? Coil whine var miydi?

Guzel model ancak cok daha ucuza Red Devil modeli vardi. Red devilde coil whine sesi var diyorlar, ne kadar dogru bilmiyorum.
10400F ile 2K'da kullanmani oneririm.
@KeyN_N sen Red Devil kullaniyordun degil mi? Coil whine var miydi?
Red devil nedense hoşuma gitmedi. Almışken kafama yatanı almak istedim o fiyatlara çıkınca az bir miktar için mutsuz olmak istemedim açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…