Arkadaşlar merhaba. Ben ASUS'un 6700XT modelini kullanıyorum overclock hakkında bilgim yok, aslında performans olarak bir sıkıntım yok sıcaklık değerlerim de gayet iyi ama daha iyi FPS alabilir miyim diye merak ettiğim için YouTube'dan bakarak görseldeki ayarları yaptım. Önerebileceğiniz bir şey var mı bu ayarlar ekran kartına ileride zarar verir mi?
Eki Görüntüle 2473120
Performans olarak bir sıkıntınız yoksa default ayarlara çekmenizi öneririm. Gereksiz kartı yormaya özellikle PSU'yu tam kullanıma sokmaya gerek yok.
Undervolt yapmış, bu durumda kartın normal hali daha yorucu oluyor. PSU yükü hafifletilmiş.
@Tr1ple hangi ASUS modeli var?
Yanılmıyorsam PSU modeli bu
Asus TUF-GAMING-550B 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF-GAMING-550B 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF-GAMING-550B 550 W Power Supply özelliklerini incele, 2.797,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ekran kartı da bu model.
Asus RX 6700 XT DUAL-RX6700XT-O12G 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus RX 6700 XT DUAL-RX6700XT-O12G 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus RX 6700 XT DUAL-RX6700XT-O12G 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 16.800,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
2600 MHz olarak ayarlı olan yer default ayarlarda hangi frekans ayarlı?
Varsayılana alıp tekrar özel yaptığımda sanırım ayarlar sıfırlanıyor 2600 olan değer 2584 oluyor.
Hem bir tık OC yapıp hem de UV yapmışsın. Bende çok benzer şekilde kullanıyorum. Eğer stabilse, çökme filan olmuyorsa güzel ayarlar durabilir. Sınırları zorlamak istiyorsan voltajı daha da düşürmeyi deneyebilirsin.
Şu anlık bir sıkıntı görünmüyor hocam voltajı nereye kadar düşürmeliyim peki sizce.