Elektronik RX 6700XT sistem 23 bin TL

Sypuina0

Centipat

Link bu, bu fiyata çok güzel bir sistem, stokları muhtemelen hızlıca tükenecek, ilgilisi olan kaçırmasın.

4060'tan gerek VRAM, gerek kas gücü olarak çok daha iyi bir kart, kaçmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bence gayet güzel 4060ti 8gb vram yerine bu cok daha güzel gibi
Hocam DLSS yok, 6000 serisi eskidi. Pulse soğutması kötü bir model. Şahsen ben almam bu fiyata ama dediğim gibi almak isteyen kendi değerlendirsin.

Hocam şuan da stokta 23-24 k bandında 4060 ti sistem yok diye biliyorum, bu tarz sistemlerin stokları su gibi tüketiliyor, o yüzden öyle yazdım.
Sık sık düşüyor bu ara hocam, malum 11.11 indirimleri de geldi yavaştan.

Hocam DLSS yok, 6000 serisi eskidi. Pulse soğutması kötü bir model. Şahsen ben almam bu fiyata ama dediğim gibi almak isteyen kendi değerlendirsin.

Sık sık düşüyor bu ara hocam, malum 11.11 indirimleri de geldi yavaştan.
6000 serisi eskidi derken? rx 6600 altındaki kartlar için diyorsanız evet fakat, 6600 ve üstü hala daha çok güzeller, hadi onuda geç diyeceksiniz, 6800/900 xt kartları hala çok güçlü kartlar.

6000 serisi eskidi derken? rx 6600 altındaki kartlar için diyorsanız evet fakat, 6600 ve üstü hala daha çok güzeller, hadi onuda geç diyeceksiniz, 6800/900 xt kartları hala çok güçlü kartlar.
Güçsüz demedim, eskidi dedim hocam. Teknoloji olarak geride kalıyorlar anlamında söyledim. 4060Ti daha güçsüz bir kart olsa da DLSS ciddi bir avantaj sağlıyor FSR'a göre özellikle kalite yönünden. 6800 XT-6900 ile 6700XT arasında uçurum FPS farkları var. Temiz 2. el bir 6800XT-6900XT, zaten sıfır 4060 hatta 4070'ten dahi mantıklı kart tercih edilirse. Biz sıfırlar üzerine konuşuyoruz.

Hocam şu an da stokta 23-24 k bandında 4060 Ti sistem yok diye biliyorum, bu tarz sistemlerin stokları su gibi tüketiliyor, o yüzden öyle yazdım.

Yılın son fırsat sistemleri gibi görünüyor artık bunlar ayrıca 8 GB VRAM tamamen yetersiz kalacak gelecekte o yüzden 12 GB minimum derecede olmaya başladı artık sırf DLSS diye 8 GB VRAM almaya gerek olmadığını düşünüyorum. Bence özellikle 1080p de kullanacaklar için.

Yılın son fırsat sistemleri gibi görünüyor artık bunlar ayrıca 8 GB VRAM tamamen yetersiz kalacak gelecekte o yüzden 12 GB minimum derecede olmaya başladı artık sırf DLSS diye 8 GB VRAM almaya gerek olmadığını düşünüyorum. Bence özellikle 1080p de kullanacaklar için.
1080P için yeterli ve daha güncel bence. Ama bu sistemin de PSU kasası berbat olmuş. Daha düzgün sistemler beklenebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı