sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.849 Çözümler 20 9 Ağustos 2024 #1 RX 6700 XT 12 GB Ryzen 5 5500 16 GB 3200MHz RAM'li sistemimde arada bir bir şeye tıklayınca falan donuyor arkadaşlar hiçbir şey hareket etmiyor. 3 saniye falan duruyor sonra düzeliyor. Can sıkmaya başladı çoğaldı. Bunu nasıl azaltırım?
RX 6700 XT 12 GB Ryzen 5 5500 16 GB 3200MHz RAM'li sistemimde arada bir bir şeye tıklayınca falan donuyor arkadaşlar hiçbir şey hareket etmiyor. 3 saniye falan duruyor sonra düzeliyor. Can sıkmaya başladı çoğaldı. Bunu nasıl azaltırım?
KS KS sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.849 Çözümler 20 9 Ağustos 2024 #11 Vınnnn dedi: DDU veya AMD Cleanup Utility ile ekran kartı sürücünü kaldır geri kur. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüsü yaparım da gerek var mı bilmiyorum sıcaklık da arttı biraz BIOS sürümünden dolayı diye düşünüyorum downgrade yapabilir miyim? Artı 0 Eksi
Vınnnn dedi: DDU veya AMD Cleanup Utility ile ekran kartı sürücünü kaldır geri kur. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüsü yaparım da gerek var mı bilmiyorum sıcaklık da arttı biraz BIOS sürümünden dolayı diye düşünüyorum downgrade yapabilir miyim?
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.000 Çözümler 87 9 Ağustos 2024 #12 sado01 dedi: Ekran kartı sürücüsü yaparım da gerek var mı bilmiyorum sıcaklık da arttı biraz BIOS sürümünden dolayı diye düşünüyorum downgrade yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yapabilirsin tabii. Artı 0 Eksi
sado01 dedi: Ekran kartı sürücüsü yaparım da gerek var mı bilmiyorum sıcaklık da arttı biraz BIOS sürümünden dolayı diye düşünüyorum downgrade yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yapabilirsin tabii.
KS KS sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.849 Çözümler 20 9 Ağustos 2024 #13 Vınnnn dedi: Yapabilirsin tabii. Genişletmek için tıkla... Update yapar gibi yapsam oluyor mu hocam bir video da riskli diyordu bozulur diyor du. Artı 0 Eksi
Vınnnn dedi: Yapabilirsin tabii. Genişletmek için tıkla... Update yapar gibi yapsam oluyor mu hocam bir video da riskli diyordu bozulur diyor du.