RX 6700XT sistem nasıl?

Bütçe
22000

BMathers

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, Hepsiburada üzerinden hemen al sonra öde limitini kullanarak yeni bir kasa topladım. Aşağıda topladığım sistemde muhtemelen işlemci sistem için biraz yetersiz, darboğaz olacağının farkındayım daha sonra bütçem olduğu zaman değiştirmeyi düşünüyorum. Onun haricinde bütçe dahilinde ve Hepsiburada satıcılı olan ürünlerde şu ürün yerine bunu almalısın gibi önerileriniz var mı? Sistem hakkındaki görüşlerinizi öğrenmek istiyorum.

işlemci: AMD RYZEN 5 5500 3.6 GHz 19MB AM4 İŞLEMCİ
RAM: Corsair Vengeance LPX 8GB 3200 MHz DDR4 CL16 Ram - Siyah CMK8GX4M1E3200C16 (2 adet)
anakart: Asus Prime B550M-K AMD AM4 3.Nesil DDR4 VGA DVI HDMI Anakart
ekran kartı: Sapphıre RX 6700 XT Pulse Gamıng Amd 12 Gb GDDR6 Ekran Kartı 11306-02-20G
kasa ve PSU: Gamebooster GB-F3107B 650W 80+ Br 4X12CM Argb Fan Atx Usb3.0 Kasa
SSD: MLD M300 1TB 3300MB-3100MB/s NVMe M.2 2280 SSD (MLD22M300P13-1000)

Oyunları 1080P'de oynayacağım 2 monitörüm mevcut.

DisplayPort kablo ile beraber toplamda 21.696TL tutuyor. Hazır sistem satan platformlarda buna benzer sistemlerin daha uygun fiyatlı olduğunun farkındayım ancak şartlar şu an bunu gerektirdiği için Hepsiburada üzerinden alacağım 😄

Son düzenleyen: Moderatör:
Kotu. Yaklasik 3 yillik ekran kartina o kadar vermek. 5500. kotu kasa. Akakçe uerinden en ucuz toplansaydi keske bari. En fazla 18k verilmeli 5600, 6700XT icin.

5600.

4060, 7500F sistem stokta kalmamis.
Sistemi henüz satın almadım, bütçem oldukça işlemciyi vs. yükseltmeyi planlıyorum dediğim gibi. Kartımda o kadar limit bulunmadığından dolayı Hepsiburada'dan almayı tercih ediyorum. Hepsiburada üzerinden hemen al sonra öde şeklinde satın alabileceğim bir sistem önerin var mı?

Sistemi henüz satın almadım, bütçem oldukça işlemciyi vs. yükseltmeyi planlıyorum dediğim gibi. Kartımda o kadar limit bulunmadığından dolayı Hepsiburada'dan almayı tercih ediyorum. Hepsiburada üzerinden hemen al sonra öde şeklinde satın alabileceğim bir sistem önerin var mı?

Hepsiburada'daki sistemler fazla fiyat ve oradan sistem alinmamali. Oradan toplama alinca Akakçe gibi en ucuz olmadigindan iyice fiyat siser. Akakçe ile toplayalim en ucuzu. Maksimum bütçe nedir? Oyle sonradan islemciyi yukseltmek cok mantiksiz. İsterseniz kartinizda limit oldugu zaman alin. Cunku o hizmet ile erken PC gelecek diye boyle kotu olmamali.

Hepsiburada'daki sistemler fazla fiyat ve oradan sistem alinmamali. Oradan toplama alinca Akakçe gibi en ucuz olmadigindan iyice fiyat siser. Akakçe ile toplayalim en ucuzu. Maksimum bütçe nedir? Oyle sonradan islemciyi yukseltmek cok mantiksiz. İsterseniz kartinizda limit oldugu zaman alin. Cunku o hizmet ile erken PC gelecek diye boyle kotu olmamali.
Ekran kartı hariç 12.500 civarında diyebiliriz bütçeye. RX 6700 XT 3 yıllık bir kart olmasına rağmen internette yakın zamanda yüklenen videoları izlediğimde performansının bana gayet yeterli olacağını düşündüm. O yüzden RX 6700 XT kartını seçtim

Olur mu? Ekran kartini da sonradan. Su an PC calismaz. Dahili grafik yok.

Olur mu? Ekran kartini da sonradan. Su an PC calismaz. Dahili grafik yok.
Bütçenin 2.400TL üstüne çıkmışsınız hocam ama olabilir 😄 DDR4 Bir sistem toplayacak olsak 12.500TL bütçe dahilinde ne toplanabilir? Çünkü şuan çok güncel bir sistem aramıyorum genel ihtiyaçlarımı gidersin, heveslendiğim oyunları oynayabileyim yeterli. Geçici bir sistem olacak bu benim için.

Bütçenin 2.400TL üstüne çıkmışsınız hocam ama olabilir 😄 DDR4 bir sistem toplayacak olsak 12.500TL bütçe dahilinde ne toplanabilir? Çünkü şu an çok güncel bir sistem aramıyorum genel ihtiyaçlarımı gidersin, heveslendiğim oyunları oynayabileyim yeterli. Geçici bir sistem olacak bu benim için.

12K toplama ve ekran karti eklenecekse 13400F bir şey atabilirim.

Ekran kartını ben ayrıca alabilirim, bu sistemleri ekran kartsız alabiliyor muyuz bilginiz var mı?

Hayir. Hazir sistem. Simdi 12K toplanan sistem ama ekran kartsiz mi? APU degil, sonradan eklenecek.

Bence attigim DDR5, AM5 almaya calisin ve ornegin kasayi ve PSU'yu simdi almayin. 13400F butceyi asmadan atsam da 7500F daha guclu ve DDR5.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı