KiralAB Hectopat Katılım 14 Eylül 2021 Mesajlar 343 7 Ekim 2021 #1 Selam arkadaşlar sistem topladım eksilerini veya fazlalarını söyler misiniz? Dosya Ekleri fotografdya.PNG 38,7 KB · Görüntüleme: 89
cilgincocuk34 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 2.046 Çözümler 15 7 Ekim 2021 #2 KiralAB dedi: Selam arkadaşlar sistem topladım eksilerini veya fazlalarını söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Alion v2 | AMD Ryzen 5 5600 | 2 x 8 GB DDR4 | ASUS RTX 4060 8 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
KiralAB dedi: Selam arkadaşlar sistem topladım eksilerini veya fazlalarını söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Alion v2 | AMD Ryzen 5 5600 | 2 x 8 GB DDR4 | ASUS RTX 4060 8 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
Macooladam Femtopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2021 #3 KiralAB dedi: Selam arkadaşlar sistem topladım eksilerini veya fazlalarını söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Stock soğutucu ile bu işlemci soğumuyor hocam ,kendi sistemime kule tipi soğutucu aldim 90 dereceelre çıkıyordu yük altinda ,65 lere düştü.
KiralAB dedi: Selam arkadaşlar sistem topladım eksilerini veya fazlalarını söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Stock soğutucu ile bu işlemci soğumuyor hocam ,kendi sistemime kule tipi soğutucu aldim 90 dereceelre çıkıyordu yük altinda ,65 lere düştü.
P Paytak Penguen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 5.957 Makaleler 3 Çözümler 16 7 Ekim 2021 #4 Fiyat önemli. Sistem güzel. Gladius II Origin pek fiyatını hak etmiyor. Hepsine 15.000 TL civarı verilebilir. Üstü bence fazla.
Fiyat önemli. Sistem güzel. Gladius II Origin pek fiyatını hak etmiyor. Hepsine 15.000 TL civarı verilebilir. Üstü bence fazla.
Macooladam Femtopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2021 #5 KiralAB dedi: Selam arkadaşlar sistem topladım eksilerini veya fazlalarını söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Bi de genelde parçaları pahalı modellerden secmişsiniz,toplamda kaça maloluyor bilmiyorum ama ,ayni paraya daha yüksek seviye bir kartla sistem düşünülebilir
KiralAB dedi: Selam arkadaşlar sistem topladım eksilerini veya fazlalarını söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Bi de genelde parçaları pahalı modellerden secmişsiniz,toplamda kaça maloluyor bilmiyorum ama ,ayni paraya daha yüksek seviye bir kartla sistem düşünülebilir