RX 6700XT sistemde Alt+Tab yapmadan ekran gelmiyor

orcunjinho

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

Sistem 6700XT Ryzen 5 5600 32 GB RAM vs.
bu sorun 1-2 aydır başımda ve sistemi sıfırlamama rağmen (format değil) düzelmedi. Sorun kısaca şu, mesela bir oyun oynuyorsunuz oyunu oynarken tak diye ekran kilitleniyor. Ses var mouse klavye işlevi devam ediyor ancak ekran Alt+Tab yapmadan düzelmiyor, neden kaynaklanıyor olabilir? Rica ediyorum destek olun, acayip can sıkıcı bir durum.

DisplayPort kablosunu başka bir girişe takıp denediniz mi veya başka bir kablo ile denediniz mi?

DisplayPort kablosunu başka bir girişe takıp denediniz mi veya başka bir kablo ile denediniz mi?
Dp Girişi zaten tek ? Başka kablo ile denemedim ancak kablodan olmadığı zannındayım. Kablo hariç neyden kaynaklanıyor olabilir ?

DP Girişi zaten tek? Başka kablo ile denemedim ancak kablodan olmadığı zannındayım. Kablo hariç neden kaynaklanıyor olabilir?

Nasıl yani ekran kartınızda 1 giriş mi var. Benim bilgisayarımın görüntüsü donduğunda DisplayPort kablosunu çıkarıp başka bir girişe taktığımda düzeliyordu AMD kartlarında çoğunlukla 3 giriş oluyor kontrol eder misiniz? Başka türlü sorun neyde tam olarak bilemiyorum.

Evet evet kartın girişi tek Displayport. Diğerlerinde hdmı girişi var modeli asus dual 6700xt

Evet evet kartın girişi tek Displayport. Diğerlerinde hdmı girişi var modeli asus dual 6700xt
Özür dileyerek evet 3 taneymiş ama dp girişi yazmadıgından bide üstü tozlanmasın diye kapalı oldugundan anlamamısım. Simdi oraya taktım dp kablosunu .
Eki Görüntüle 2404802

İnternette tam tersi gibi gözüküyor 3 Displayport 1 HDMI ama bilmiyorum.
evet öyleymiş yaptım sımdı deneyip bilgi veririm genelde çözümü bu şekilde mi oluyor ?

Hayır. Ben sadece giriş kısmı arızalandı mı onu merak ediyorum. Bu da bir çözüm yöntemi olduğundan ve bende sorunumu böyle çözdüğümden belki işinize yarayabilir.

Hayır. Ben sadece giriş kısmı arızalandı mı onu merak ediyorum. Bu da bir çözüm yöntemi olduğundan ve bende sorunumu böyle çözdüğümden belki işinize yarayabilir.

Biraz daha denedim ancak sorun çözülmedi. FPS dropta yiyorum ama bu özellikle LoL gibi oyunlarda oluyor mesela GoW Ragnarok Ultra ayarlarda oynuyorum 140 FPS ortalama nadiren drop oluyor bahsettiğim şeyler olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…