volkannsayn Centipat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Power tuşuna basınca ekran kartım hariç tüm donanımlar çalışıyor ama ekran kartım çalışmıyor. Birkaç kere reset atıktan sonra kendine geliyor. Arada bir böyle yapıyor nedeni sizce nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ekim 2023
Merhaba arkadaşlar. Power tuşuna basınca ekran kartım hariç tüm donanımlar çalışıyor ama ekran kartım çalışmıyor. Birkaç kere reset atıktan sonra kendine geliyor. Arada bir böyle yapıyor nedeni sizce nedir?
Chuck Schuldiner Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 1.951 Makaleler 3 Çözümler 7 16 Ekim 2023 #2 Güç kablolarının doğru takıldığına ve tamamen oturduğuna emin misiniz? Aynı zamanda kart yuvasına da oturmamış olabilir.
Güç kablolarının doğru takıldığına ve tamamen oturduğuna emin misiniz? Aynı zamanda kart yuvasına da oturmamış olabilir.
volkannsayn Centipat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #3 tamamen takılı kontrol ettim bir kaç defa Chuck Schuldiner dedi: Güç kablolarının doğru takıldığına ve tamamen oturduğuna emin misiniz? Aynı zamanda kart yuvasına da oturmamış olabilir. Genişletmek için tıkla... acaba yazılımsal olabilir mi
tamamen takılı kontrol ettim bir kaç defa Chuck Schuldiner dedi: Güç kablolarının doğru takıldığına ve tamamen oturduğuna emin misiniz? Aynı zamanda kart yuvasına da oturmamış olabilir. Genişletmek için tıkla... acaba yazılımsal olabilir mi