T tahaaland Femtopat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #1 Sürücü temizleyip son sürümü kurmama rağmen sorunları bitmek bilmiyor bu kartın FIFA 23'te de aynı sorunu yaşıyordum aniden oyun kaldığı yerden devam ediyor sorun nedir? Kart mı bozuk yazılımsal mı? Videolar bana ait. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2023
Sürücü temizleyip son sürümü kurmama rağmen sorunları bitmek bilmiyor bu kartın FIFA 23'te de aynı sorunu yaşıyordum aniden oyun kaldığı yerden devam ediyor sorun nedir? Kart mı bozuk yazılımsal mı? Videolar bana ait. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
1 108456 Megapat Katılım 22 Nisan 2016 Mesajlar 803 Çözümler 5 29 Aralık 2023 #2 Sistem parçalarını yazınız. SSD kullanıyorsanız sağlık testi sonuçları nedir? Artı 0 Eksi
KS KS T tahaaland Femtopat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #3 108456 dedi: Sistem parçalarını yazınız. SSD kullanıyorsanız sağlık testi sonuçları nedir? Genişletmek için tıkla... Sistem 1 yaşına bile girmedi SSD sağlık durumu iyi. İşlemci: i5 12400F. Ekran kartı: RX 6700XT. Anakart: ASUS Prime H610M-K D4. RAM: 16 (8x2) PSU: ASUS TUF 650W PSU. Artı 0 Eksi
108456 dedi: Sistem parçalarını yazınız. SSD kullanıyorsanız sağlık testi sonuçları nedir? Genişletmek için tıkla... Sistem 1 yaşına bile girmedi SSD sağlık durumu iyi. İşlemci: i5 12400F. Ekran kartı: RX 6700XT. Anakart: ASUS Prime H610M-K D4. RAM: 16 (8x2) PSU: ASUS TUF 650W PSU.