RX 6700XT sisteme High Power 1000W 80+ Bronze PSU alınır mı?

Daha fazla  
Bu linkteki PSU alınır mı? Nasıl sizce?
RX 6700XT.
Ryzen 5600.
2x8GB RAM.

Aşırı derecede abartı gibi hocam ama siz bilirsiniz çok fazlasıyla işinizi görür.

Ucuz ve modüler. Önceki PSU yanmıştı tekrardan başım ağrısın istemiyorum daha ucuz olarak bundan daha iyisi varsa yardımcı olursanız çok mutlu olurum beyler teşekkürler şimdiden.

Ucuz ve modüler. Önceki PSU yanmıştı tekrardan başım ağrısın istemiyorum daha ucuz olarak bundan daha iyisi varsa yardımcı olursanız çok mutlu olurum beyler teşekkürler şimdiden.
Gelecek planlarınız arasında üst düzey kartlara geçmek var mı? 4070S ve üstü, 5070 ve üstü?

Şu anlık yok ama 3 4 sene sonra belki. 1000W ile geleceğe de yatırım yapmış olmaz mıyım acaba?
3-4 sene boyunca onu kullanacaksınız ama. Keza 1000W dediğimiz şey aşırı uçuk bir değer. Zamanı gelince 70K'ya aldığınız ekran kartına 3K'lık PSU'yu düşünmezsiniz. Bence zamanı geldiğinde bazı kararları alın. W değeri yüksek diye ürün seçilmez.

Pekii çok teşekkür ederim fikriniz için. Dediğiniz fikri uygulayacağım. 2500 TL bütçeye bir öneri yapabilir misiniz acaba?

Pekii çok teşekkür ederim fikriniz için. Dediğiniz fikri uygulayacağım. 2500 TL bütçeye bir öneri yapabilir misiniz acaba?
İki tane önereyim. Kararı siz verin.

Çok teşekkürler. Pylon için 500 TL daha fazla vermeye değer gibi içim daha çok ısındı o parçaya. Umarım güzel bir seçim olur benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…