RX 6700XT sisteme kaç Hz monitör alınmalı?

mert3657

Picopat
Daha fazla  
Ben yakında RX 6700XT + Ryzen 5 5600 bir sistem alacagim fakat monitör Hz'i konusunda pek bilgili degilim alacagim sistem FPS oyunlarında 300 FPS'ten asagı dusmuyor fakat RDR2 gibi hikayeli oyunlarda 100 FPS'lerde geziyor. 240Hz monitör alsam kasma, donma olur mu? Ne gibi problemler yasarım?

Problem yaşamazsın. 100 FPS aldığın oyunda monitöründe 240Hz refresh rate açıksa gözle göreceğin zaten o an aldığın (100FPS) FPStir.

Oynadığın rekabetçi oyunda 300 FPS ortalama alıyorsan 240Hz monitör almalısın.

Ancak fiyatının da daha pahalı olacağını düşünürsek 170Hz monitörler de işini görebilir. Bu durum oynadığın rekabetçi oyuna ne kadar zaman ayırdığın ile alakalı. Çokça zaman ayırıyorsan 240Hz alabilirsin. Yok arada bir ise gereksiz para vermiş olursun. 170Hz en kötü 144Hz monitörlere bakabilirsin.

Problem yaşamazsın. 100 FPS aldığın oyunda monitöründe 240Hz refresh rate açıksa gözle göreceğin zaten o an aldığın (100FPS) FPStir.

Oynadığın rekabetçi oyunda 300 FPS ortalama alıyorsan 240Hz monitör almalısın.

Ancak fiyatının da daha pahalı olacağını düşünürsek 170Hz monitörler de işini görebilir. Bu durum oynadığın rekabetçi oyuna ne kadar zaman ayırdığın ile alakalı. Çokça zaman ayırıyorsan 240Hz alabilirsin. Yok arada bir ise gereksiz para vermiş olursun. 170Hz en kötü 144Hz monitörlere bakabilirsin.
yardım ettigin icin tesekkurler daha cok fps oyunlari oynayacagim ama arada bir hikayeli oyunlara da bakacagim ondan sormustum cunku genelde daha dusuk oluyor fpsler hikayeli oyunlarda monitör hz'inden dolayı drop yer miyim diye düsünmüstüm de aklımdaki soru isaretlerini sildigin icin tesekkurler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı