alperenht Hectopat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 624 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2023 #11 dogus aluc dedi: Overclock denesem idare etmezmi param kalmadı. Genişletmek için tıkla... Malesef etmez.
dogus aluc dedi: Overclock denesem idare etmezmi param kalmadı. Genişletmek için tıkla... Malesef etmez.
Slippin Jimmy0 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 10.310 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Mayıs 2023 #12 dogus aluc dedi: CPU kullanımımda düşük onu çözemedim. Genişletmek için tıkla... GPU kullanımın Ultra ayarlar için çok düşük hocam, zaten dediğim gibi 3600 ile darboğaz kaçınılmaz. Minimum 5600 lazım.
dogus aluc dedi: CPU kullanımımda düşük onu çözemedim. Genişletmek için tıkla... GPU kullanımın Ultra ayarlar için çok düşük hocam, zaten dediğim gibi 3600 ile darboğaz kaçınılmaz. Minimum 5600 lazım.
dogus aluc Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 312 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 3600 1050Tİ 4GB 16GB RAM Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2023 #13 Slippin Jimmy0 dedi: GPU kullanımın Ultra ayarlar için çok düşük hocam, zaten dediğim gibi 3600 ile darboğaz kaçınılmaz. Minimum 5600 lazım. Genişletmek için tıkla... İşlemcim neden tam güçte çalışmıyor anlamıyorum yardımcı olacak kimse yok mu? alperenht dedi: Maalesef etmez. Genişletmek için tıkla... İşlemcim neden tam yükte çalışmıyor peki?
Slippin Jimmy0 dedi: GPU kullanımın Ultra ayarlar için çok düşük hocam, zaten dediğim gibi 3600 ile darboğaz kaçınılmaz. Minimum 5600 lazım. Genişletmek için tıkla... İşlemcim neden tam güçte çalışmıyor anlamıyorum yardımcı olacak kimse yok mu? alperenht dedi: Maalesef etmez. Genişletmek için tıkla... İşlemcim neden tam yükte çalışmıyor peki?
alperenht Hectopat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 624 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2023 #14 dogus aluc dedi: İşlemcim neden tam güçte çalışmıyor anlamıyorum yardımcı olacak kimse yok mu? İşlemcim neden tam yükte çalışmıyor peki? Genişletmek için tıkla... Çünkü RX 6700XT'yi güçleyebilecek bir işlemci değil ve güçleyemediği için de darboğaz oluyor.
dogus aluc dedi: İşlemcim neden tam güçte çalışmıyor anlamıyorum yardımcı olacak kimse yok mu? İşlemcim neden tam yükte çalışmıyor peki? Genişletmek için tıkla... Çünkü RX 6700XT'yi güçleyebilecek bir işlemci değil ve güçleyemediği için de darboğaz oluyor.