- Makaleler
- 13
Güzel o zaman. Hayırlı olsun.Ben sıfır almadım ama kutulu faturalı bi şekilde ikince el aldım 6400tl ye sizce iptal etmeli miyim?
Güzel o zaman. Hayırlı olsun.Ben sıfır almadım ama kutulu faturalı bi şekilde ikince el aldım 6400tl ye sizce iptal etmeli miyim?
Kas gücü olarak daha iyi sadece kardeşim. Gerek DLSS 3 ve FG, gerek mimari, gerek de güç tüketimi olarak 4060 tokatlıyor. Ayrıca VRAM optimizasyonundan ötürü 12 GB VRAM, pek bir işe yaramıyor.
Kas gücü olarak daha iyi sadece kardeşim. Gerek DLSS 3 ve fg, gerek mimari, gerek de güç tüketimi olarak 4060 tokatlıyor. Ayrıca VRAM optimizasyonundan ötürü 12 GB VRAM, pek bir işe yaramıyor.
Doğru dürüst bir FG yokken nasıl aynı performans kardeşim? Ayrıca DLSS, her zaman kalite bakımından FSR'dan bir tık daha iyi. RT performansı da daha kötü. Optical flow da yok.FSR 3 geldi. DLSS 3 ile aynı performans.
Fg yokken nasıl aynı performans kardeşim? Ayrıca DLSS, her zaman kalite bakımından FSR'dan bir tık daha önce.
Hayır, yok. RX 7000 serisinde var. Aslında var ama tam sağlıklı değil RX 6000 serisi için ve optical flow falan olmadan bir cacık olmaz bunlardan.Fg mi yok? FSR 3'te fg var.
Hayır, yok. RX 7000 serisinde var. RX 6000 için AFMF falan diyorlardı ama ne olacağı tam belli değil ve optical Flow falan olmadan bir cacık olmaz bunlardan.
Hocam aydınlatın beni ben şu FG olayını hala tam oturtamadım pek ilgilenemediğim için.Nasıl RX 7000 serisinde var hocam?
FSR 3 FG var nasıl yok?
2 teknoloji gecikme yapıyor. Optical Flow olsa ne olacak? Tamam NVIDIA bir tık önce ama dezavantajları var.
Nasıl RX 7000 serisinde var hocam?
FSR 3 FG var nasıl yok?
Optical Flow olsa ne olacak?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.