RX 6700XT vs 3060 Ti vs 3070

İki kart da 4K ultra kartı değil zaten. VRAM'den önce GPU güçleri yetmiyor. En fazla 2K ultra oynarsın veya ayar kısarak 4K oynarsın; bu durumlarda da yetersiz VRAM problemi gibi bir problemle karşılaşmazsın.
3060Ti'yi geçtim artık 3070 ve 6700XT arasında kaldım ama bilmiyorum 6700XT'nin 12GB olması daha ön planda tutuyor gibi. Çünkü gelecek nesildeki oyunlar da önemli benim için. Ama 3070'i de kullanıcı yorumları çn planda tutuyor fakat VRAM'inin 8GB olması çok can sıkıcı. Ayrıca ciddi fiyat farkı var.

3060Ti'yi geçtim artık 3070 ve 6700XT arasında kaldım ama bilmiyorum 6700XT'nin 12GB olması daha ön planda tutuyor gibi. Çünkü gelecek nesildeki oyunlar da önemli benim için. Ama 3070'i de kullanıcı yorumları ön planda tutuyor fakat VRAM'inin 8GB olması çok can sıkıcı.
Şu ana kadar 3070 alıp da VRAM sıkıntısı çekiyorum diyen 1 kişi bile görmedim.

Şu an 8VRAM'ı zorlayacak pek oyun olmadığından olabilir. İleride GTA VI'yı akıcı oynatmasını istediği için 12VRAM daha garanti gibi duruyor.
GTA 6'yı 3070 ile 2K ultrada oynayamayacağını düşünürsek o zaman için de yetecektir.

Sonunda karar verdim. 3070ti içeren hazır bi sistem almaya karar verdim. aha da bunu (belki üzerinde ufak değişiklikler yapabilirim öneriniz varsa siz de söyleyebilirsiniz)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı