RX 6700XT vs 3060 Ti

Bütçe nedir? Ayrıca Param Güvende'yi araştırın derim.
Param guvendeyle RX480 aldım cw LED yanmama furmarktan sonra fanları fule çekme falan gibi bir sürü sorunla karşılaştım iade ettim 95 TL yandı bu adam daha fazla para vereceği için hizmet bedeli

Katılıyorum arada zaten 30-50 FPS fark etmez diğer sayılan kartlarla.

Yayın için internet lazim biraz da GTX750 Ti'di kartı, adamın işlemcisi büyük ihtimalle DDR3 Valorant yayini yapıyordu çatır çutur.

Hocam RTX 3060 Ti alacak bütçesi varsa RX 6800 almalı bence hiçbir sıkıntı çıkmaz.

Param Güvende'yle RX480 aldım cw LED yanmama FurMark'tan sonra fanları fule çekme falan gibi bir sürü sorunla karşılaştım iade ettim 95 TL yandı bu adam daha fazla para vereceği için hizmet bedeli

Hocam bence 2.elden RX 470 480 570 580 kartları alınmamalı hepsi miningten yıpranmış kartlar.

Tam anlamadım. Herhangi bir elektrik sıkıntısında bileşenlere zarar gelmesin diye mi? Güç yetmesi anlamında mı?
Yayın yaparken video kodlama işini ekran kartı devralır. Çünkü bu tür işlerde paralel hesaplama kabiliyeti kodlamayı hızlandırır. İşlemciler paralel işlem gerektiren işlerde yavaş kalır. Hem Nvidia hem de AMD kartlarda "media engine" dediğimiz, yayın işini kolaylaştıracak video kodlama ve dönüştürme donanımı vardır. Tabii bu da hem oyun grafiklerini hem de video kodlamayı üstlenen ekran kartına yük bindirir. Gücü sağlayan PSU'nun kaliteli olması bu anlamda önemlidir.

Cok ucuzdu esseklik ettik aldık napalim

Hocam RTX 3060 Ti alacak bütçesi varsa RX 6800 almalı bence hiçbir sıkıntı çıkmaz.

Hocam bence 2.elden RX 470 480 570 580 kartları alınmamalı hepsi miningten yıpranmış kartlar.

Sadece ekran kartına ayırdığım bütçe 13bin TL ama 8-9 bin TL'ye kart alırsam da fena olmaz.
O fiyata fb gruplarinda 3080 vardı yanlis hatirlamiyorsam şimdi seni heveslendirmeyeyim ama bı bak 3060 ti la 3080 arasındaki fark nedir bilemeyeceğim 2. El de alabilirsin sıfır AMD de sıfır nvdia da biraz araştırman lazım ama satıcı kim olursa olsun riskli dir 2. El her zaman

Hocam benim şahsi fikrim RX 6700 XT alıp diğer parçalarımı yükseltirdim işlemcimi R7 5800x3D ye yükseltmek olurdu.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Sanırım RX 6700XT alacağım. Önceki mesajlarda da belirttiğim gibi 2.el tarafına pek sıcak bakmıyorum.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Sanırım RX 6700XT alacağım. Önceki mesajlarda da belirttiğim gibi 2.el tarafına pek sıcak bakmıyorum.

Ya da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…