RX 6700XT vs RTX 4060

FSR 3 sadece yazılım olduğu için görüntü kalitesi olarak tabii ki DLSS seviyesinde olmayacaktır ama gene de performans olarak sağlam işler çıkaracağa benziyor şu anda. Dediğim gibi bütçe odaklı gidecek olursak ben AMD kanadında 7800XT alınması taraftarıyım. Altı bütçelerde tek tavsiyem 2. el 6800XT veya 6900XT olur. NVIDIA kanadında 2. el 3080 Ti alınabilir onun dışında 4060 Ti veya 4070 sistemler de bütçeye göre hazır sistemlerde alınmasını tavsiye ederim. Düz kart olarak onları da tavsiye etmem çünkü pahalılar aşırı derecede.

Max 19bin bütçem var hocam 2.el riskine de girmek istemiyorum çünkü o dediğiniz test mest işini hiç bilmiyorum.

4060'ın saf güç anlamında bir nesil gerisinde olan 3060 ile aynı performansı veriyor o yüzden benim gözümde güçsüz bir ekran kartı gibi o yüzden tercihim RX 6700XT olacak gibi.

Max 19bin bütçem var hocam 2.el riskine de girmek istemiyorum çünkü o dediğiniz test mest işini hiç bilmiyorum.
Ozaman 4070 veya 7800XT alın. RT açmam diyorsanız 7800XT şuanda yüzde 10 civarı performans önde. Yeni gelen driver update'leri amd kanadında performansa yüksek etkisi oluyor. 7800XT alınır. RT açar oynarım derseniz de 4070.

O zaman 4070 veya 7800XT alın. RT açmam diyorsanız 7800XT şu anda yüzde 10 civarı performans önde. Yeni gelen driver Update'leri AMD kanadında performansa yüksek etkisi oluyor. 7800XT alınır. RT açar oynarım derseniz de 4070.

Tam kasa olarak 19 bin bütçem var hocam param yetmez onlara büyük ihtimal.

Tam kasa olarak 19 bin bütçem var hocam param yetmez onlara büyük ihtimal.
Tam kasa olarak ozaman 4060Tİ Max bütçeniz olur. Üstü bulamazsınız 4060 üstü performans aradığınız her noktada 2.el ekran kartlarına kaymak durumunda kalıyorsunuz. Onu da siz istemiyosunuz.

4060Tİ güzel kart ama korkmaz ve bilen birini bulursanız 2. EL tavsiye ederim.

Tam kasa olarak ozaman 4060Tİ Max bütçeniz olur. Üstü bulamazsınız 4060 üstü performans aradığınız her noktada 2.el ekran kartlarına kaymak durumunda kalıyorsunuz. Onu da siz istemiyosunuz.

VICTOR / RYZEN 5 5600 / RX 6700 XT / 512 GB NVME M2 SSD / 16GB 3600MHz DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI bu nasıl hocam

Sarı sitede 9500TL civarına garantili 6800XT kartlar dahi bulunuyor. 2. el işine girmek istemezseniz attığım sistemi alın. Girerseniz de bu parçalarla temiz bir 6800XT size performans canavarı bir sistem yaratır.

Sarı sitede 9500TL civarına garantili 6800XT kartlar dahi bulunuyor. 2. el işine girmek istemezseniz attığım sistemi alın. Girerseniz de bu parçalarla temiz bir 6800XT size performans canavarı bir sistem yaratır.

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için laptopu satıp güzel bir sistem toplayacağım inşallah. Hocam son bir sorum var bu ekran kartını garantili alınmasından kısa zaman geçmiş bir şekilde bulabilir miyim 2.el

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için laptopu satıp güzel bir sistem toplayacağım inşallah. Hocam son bir sorum var bu ekran kartını garantili alınmasından kısa zaman geçmiş bir şekilde bulabilir miyim 2.el
Alımasından kısa zaman geçmiş bir kart için bütçeyi biraz arttırmanız gerekir ama 10 bin bandına çıkarsanız en azından 6-9 ay civarı garantisi olan bir kart bulabilirsiniz.

Zaten kartlarda çok basit testler var kartın soğutma bloğunda kararma yoksa ve güvenlik bantları açılmamışsa o kart yüksek ihtimalle temiz karttır. Ayrıca testlerde de Düşük sıcaklık veriyorsa yeme de yanında yat derim.
Ayrıca param güvende ile satın alıp birkaç gün Test etme şansınız da bulunuyor.
Örnek olarak 1 tane ilan attım mesela.

2. EL alırken önerebileceğim son şey ise 15 dakika funmark testi yapın. Yaparken de youtube üzerinden kartın funmark test videosunu açın karşılaştırın değerlerini. Kart kaç watt çekiyor kaç FPS alıyor sıcaklık kaç bu dediklerimi uygularsanız ve sorun yoksa zaten kart temiz karttır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı