RX 6750 XT alınır mı?

Wake BK JAPAN

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba muhteşem kasım indirimden yararlanmak istiyorum. Ama bu kartta karar kıldım gibi. Fakat indirimde olmasına rağmen fiyatı yine de pahalı geldi. 6800 XT almayı çok istiyorum ama şu an 2 bin TL eksiğim var o yüzden alamayacağım. Bana bunu şu an için önerir misiniz? Fiyatı hakkında inip veya yükseleceği tahminini bilmiyorum o yüzden 2 arada bir derede kaldım.

Hocam baktığınız modelin fiyatı nedir bilmiyorum ama piyasade en ucuz 6750 XT 10500 TL. Üsüne 300 koyarak düz 6800 alabilirsiniz.

Almak istediğim kart bu arkadaşlar. kusura bakmayın çalıştığım için. geç gördüm.

swift değil de ben merc bakıyorum xfx in en üst modeli Merc oluyor.

Almak istediğim kart bu arkadaşlar. Kusura bakmayın çalıştığım için. Geç gördüm.

Swift değil de ben merc bakıyorum XFX'in en üst modeli merc oluyor.

Azıcık üstüne 6800 var.

Hocam baktığınız modelin fiyatı nedir bilmiyorum ama piyasade en ucuz 6750 XT 10500 TL. Üsüne 300 koyarak düz 6800 alabilirsiniz.
almışken düz almak istemediğim için xt modellerine bakıyorum zaten.

Almak istediğim kart bu arkadaşlar. Kusura bakmayın çalıştığım için. Geç gördüm.

Swift değil de ben merc bakıyorum XFX'in en üst modeli merc oluyor.

6800 aşırı ısınmıyor Swift modeli gayet yeterli.

Almışken düz almak istemediğim için XT modellerine bakıyorum zaten.

Tamam da hocam sonuçta 6750XT'den güçlü?

Azıcık üstüne 6800 var.
Güçlü ama ne bileyim ileride 5800 ün xt sini arar mıyım bilemiyorum ben grafikerim. oyun derseniz Aman aman grafikli oyun oynamıyorum. grafik hastası değilim ben sabit 1080p orta ayarlarda oyun oynayan birisiyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı