RX 6750 XT CS2'de FPS düşmesi

BURUH THE GREAT

Decapat
Yer
Antalya
Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi sosyaller, sadece CS2'de olan bir drop sorunum mevcut. 1.5 aydır sürekli sürüm arayışındayım. Bir sürümü kurduktan 4 gün-1 hafta sonrasında drop sorunu başlıyor ve yeni bir sürüm kurmam gerekiyor. Ekran kartım RX 6750XT, sürüm önerilerine açığım. 23.8.1- 23.10.2 aralığında olmazsa sevinirim. Sürüm haricinde eğer bildiğiniz bir arayüz ayarı varsa onları da deneyebilirim, yeter ki şu sinir hastası eden sorun çözülsün.

Yüksek ihtimalle sorun ekran kartınızla ilgili değil oyunla alakalı. Bende ölüm maçlarında çok fazla drop var, rekabetçi maçlarda da düşmanın üstüne cross getirince oyun donuyor. Yani oyun şu an sıkıntılı. Arkadaşlarımda daha farklı sorunlar var.

Yüksek ihtimalle sorun ekran kartınızla ilgili değil oyunla alakalı. Bende ölüm maçlarında çok fazla drop var, rekabetçi maçlarda da düşmanın üstüne cross getirince oyun donuyor. Yani oyun şu an sıkıntılı. Arkadaşlarımda daha farklı sorunlar var.
Anladım hocam, umarım yakın zamanda çözerler. Haftalık ödül düşürmek için girebiliyorum sadece ve onda bile drop manyağı oluyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı