RX 6750 XT ekran kartının 88 derece olması normal mi?

98 watta ekran kartının 80 derece üstü olması anormal fakat fan hızı 700 RPM bu yüzden 80 dereceyi görüyor zaten.

İncelemelerine baktım fan hızı normal. Aynı model kart 185W çekiyor 896 RPM ile 58-65 derece arası.

İncelemelerine baktım fan hızı normal. Aynı model kart 185W çekiyor 896 RPM ile 58-65 derece arası.

Eki Görüntüle 2262090

Hocam ben kendi ekran kartımdan örnek vereyim FurMark'ı açtığım gibi 220W çekiyor ve 1700 RPM'e çıkıyor ben 900 RPM'de bu kadar soğuk çalışabileceğine ( herhangi bir ekran kartının ) inanmıyorum şahsen. Video linki atabilir misiniz incelemek isterim.
Edit: Kartın fan boyutlarını bilmiyorum eğer çok büyükse belki olabilir ama yine de çok garip geliyor.

bence kartın az W çekmesi oyundan kaynaklı çünkü bildiğim kadarıyla FPS oyunları ekran kartına pek ihtiyaç duymaz

ayrıca sıcaklık dışında kullanım da göze çarpıyor %80 kullanım hiç normal değil valorantda

Kendi ağzınızla söylüyorsunuz 220W ile 1700 RPM'e çıkıyor 150-180W ile 900RPM anormal değil. 180W ın üzerinde 1100RPM'e çıkmış videoda sizin değerler ile benzer. Başlattığım yerde watt a ve rpm e bak arkadaşla benzer

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hocam bu kartın 210 watta 52 derece olması beni ayrı şaşırtı arkadaşın sorunundan alakasız kartın soğutma performansı çok iyi olsa gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…