Elektronik RX 6750 XT + i5 12400F 16999 TL

Hocam hangi marka modeli seçilmeli

Beyler almayı düşünüyorum hangi yukseltmeleri yapmami onerirsiniz anakart değişikliği önemli mi
Bence anakart değiştirmeye değmez çünkü çok uçuk fiyat farkı var ve anakartlar arası aşırı kalite farkları yok çok pahalı geldi belki kasa olarak diğer kasayı seçebilirsiniz SSD yetmezse 1 TB Goodram PX600 modeli olabilir hızları daha yüksek.

Ne farki var hocam kasa hangisi seçilmeli bir de kingston mu seceyim goodram mi ssd de

Ne farki var hocam kasa hangisi seçilmeli bir de kingston mu seceyim goodram mi ssd de
Size kalmış SSD hiçbiri üzmez daha hızlı istiyorsanız Goodram daha bilindik marka istiyorsanız Kingston. Kasa olarak tasarım farkı var ek olarak diğer kasada diğerine göre USB girişleri 3.2 destekliyor daha yüksek hıza sahip dediğim gibi minimal fark var hangisi gözünüze geliyorsa onu seçin üzmezler.

Hocam zahmet olmazsa hangisini almaliyim linkler misiniz bir cok farklı modeli var

Hocam zahmet olmazsa hangisini almaliyim linkler misiniz bir cok farklı modeli var
Kasa için diyorsanız yanındaki 0 TL fiyat farkı olan kasayı kastettim onun dışında dediğim gibi çok minimal farklar var tasarım olarak hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın.
SSD kastediyorsanız link olarak atıyorum ama siz yükseltmeden seçeceksiniz tabiki. Dediğim gibi biri kaliteli marka diğeri daha çok hızlı marka size kalmış.

Bu sistem de resident evil 4 veriliyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…