Elektronik RX 6750 XT + i5 12400F 16999 TL

ROG STRIX de ASUS kampanyası yok sanırım. 500+1100 TL. Buna değer mi peki hocam?

ROG STRIX 500TL fark olsa değer, fazlası değmez. Aşırı mükemmel soğutması var ROG STRIX kartların. Bu neden önemli? Full watt çektiğinde normal soğutması olan her ekran kartı aşırı ısınıyor bana göre ve fan ayarı yapmak zorunda kalıyosunuz ve yüksek devirde fanlar gerçekten ciddi ses yapıyor bana göre ROG STRIX kartlarda çok düşük devirlerde bile TDP seviyesinde watt çektiğinde bile normal sıcaklıkta oyun oynanabilir.

Arkadaşlar bende bu sistemi kasa Thermaltake olan model ile aldım şu an korgolanma aşamasına geldi fakat ASUS'un geri ödeme kampanyasını tam anlayamadım kampanya bitim tarihi 24 Haziran olarak gözüküyor ve geri ödeme için fiziksel fatura istiyor eğer 24 Haziran'a kadar sistem gelmez ise geri ödemeyi alamaz mıyım 8 Temmuz'a kadar ödeme periyordu olarak gözüküyor sitemi 24 Haziran'dan önce aldığım için bir sorun olmaz diye düşünüyorum daha önce geri ödeme alan var mı?

İkinci olarak SSD olarak stok yarışında (muhtemelen son Thermaltake kasayi ben aldım) tam dikkat etmeden sadece 1TB MLD SSD yapip aldim sonrasinda DRAM olmadiğini öğrendim piyasada çok bilgi var PC'nin hızı benim için çok önemli değil eski PC de sadece açilmasini 10dk bekliyordum fakat ömrü kısa olur gibi bilgiler var bu doğru mudur?

24 hazirandan önce aldıysan önemli olan fatura tarihidir diye düşünüyorum online fatura yollamadı mı site mail adresine onu kullanabilirsin

Aynı sistemi bende sipariş ettim. İlk defa bir sistem alıyorum. Bu yüzden heyecanlıyım. Siz ne zaman sipariş verdiniz sorabilir miyim?

Pek sorun yaşamazsınız. Çok fazla dosya silip yüklemeniz lazım ki SSD'nin ömrü azalsın günlük hayatta biraz zor gibi. DRAM olan SSD'ler genelde hızları sabit kalır Dram geçici verileri SSD'ye yük bindirmeden halleder bu yüzden ömrü uzun olur ve hızları genelde sabit olur.

İndirimden yararlanarak sistemi almayı planlıyorum ancak AMD'nin WattMan sorunu, klip alma uygulaması, yazılımı ve driverları hakkında bilgi almak istiyorum. Eğer isteklerimi karşılayan bir kart değilse 3060'lı sistem tercih etmeli miyim?

Daha çok FPS oyunları oynarım ve oyun içindeki anları kaydetmeyi isterim(tabii RDR gibi hikayeli oyunları da güzel kalitede oynamak isterim)

dostum 24 hazirana kadar almış olman yeterli. 8 temmuza kadar fatura bilgilerini yüklüyoruz.

burada yazıyor.

Her ne kadar yazılımı Nvidia kadar stabil olmasa da artık gayet iyi çalışıyor. RX 6750 XT sistemi kesinlikle alın aradaki performans farkı uçuk 3060 sistem almayın bana göre.

Aynı sistemi bende sipariş ettim. İlk defa bir sistem alıyorum. Bu yüzden heyecanlıyım. Siz ne zaman sipariş verdiniz sorabilir miyim?

19 Haziran'da aldım sistemi hala kurulum aşamasında gözüküyor sistem elime gelince tekrar bir yorum yapmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…