Elektronik RX 6750 XT + i5 12400F 16999 TL

Hocam son gün olduğuna emin misiniz sayfasında 8 Temmuz olarak gözüküyor sanırım ayrıca ben de başvuru yapamadim daha faturada 27 Haziran gösterdiği için nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum.
Haklısınız yanlış hatirlamisim. Pesini birakmayalim hocam

Haklısınız yanlış hatirlamisim. Pesini birakmayalim hocam.

Hocam müsait bir ortamda olmadığım için daha arayamadım ilk fırsatta aramak istiyorum İtopya'yı siz konuştunuz mu yardımcı oldular mı?

Hocam müsait bir ortamda olmadığım için daha arayamadım ilk fırsatta aramak istiyorum İtopya'yı siz konuştunuz mu yardımcı oldular mı?

Benim büyük ihtimal olmayacak.

ASUS ROG STRIX Radeon RX 6750 XT OC​

Ekran kartını yukseltmistim

Garanti Bitiş Tarihi
2026/01/24

Orada fatura yükleme kısmı var. Oradan yükleyerek dogru tarihe guncelleyebilirsiniz

Başvurunuz için Teşekkür Ederiz. İletmiş olduğunuz bilgilerde uyuşmazlık olduğu için garanti bitiş tarhinizi yenileyemiyoruz. Anlayışınız için teşekkürler.

Benim garantimi guncellemediler.

Son düzenleme:
Benimde güncellemediler.

Arkadaşlar sistem geldi yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum 1100 TL iade için İtopya'ya da ASUS yardımcı olmadılar fakat aklıma tüketici haklarına başvurmak geldi sonuç olarak 24 Haziran'dan önce sipariş vermiş bulunmaktayım ve ASUS'un kampanyasında da şart olarak bu yazıyor sizce bir sonuç alabilir miyim?

İkinci olarak sistemde düşük FPS aldığımı düşünüyorum örneğin aynı sistemde Forza 5 1440p çözünürlükte en yüksek ayarlarda 90 FPS ortalama alan kişiler var fakat ben 1080p de 80FPS'i geçemiyorum sizce bu neden kaynaklanıyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…