RX 6750 XT için en iyi tuning ayarları nedir?

Onur Polat

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar MSI RX 6750 XT Mech 2X OC 192 bit GDDR6 12 GB ekran kartı için en iyi ayarı söyler misiniz? İşlemcim i5 12400F. RAM 16 GB DDR4 3200MHz CL16 1.35v
Önerilere açığım. Oyunlarda beklediğim performansı alamıyorum özellikle Fortnite ve Minecraft'ta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum o ayarlar ne öyle, ekran kartını katletmişsin. Alamazsın çünkü o oyunlar işlemci tabanlı. Eğer anakartın destekliyorsa işlemciye BCLK OC yaparsan performans artar.
kanka ayarın kötü olduğunu bildiğim için yazdım zaten önerir misin ayar ?

böyle mi bellek hızını nasıl +120 yapıcam bilmiyom

3 dakikalık stres testi yaptım 71 dereceye kadar çıktı fazla mı ? fanları da yavaş çalışıyor disabled yapınca.

Son düzenleme:
3 dakikalık stres testi yaptım 71 dereceye kadar çıktı fazla mı ? fanları da yavaş çalışıyor disabled yapınca.

Sorun kartta değil, sorun AMD'nin genel sıcaklık yerine hotspot sıcaklığı referans alarak fanları ayarlaması. UV ile hotspot'u düşürdüğümüz için fanlar hızlanmaya tenezzül etmiyor. Fanları böyle ayarlayabilirsiniz, olamazsa ufak değiştirirsiniz. RAM hızını da resimdeki gibi +120 yapın yeter.

Dosya Ekleri

• FAN.png
    60 KB · Görüntüleme: 22
  • RAM.png
    21,1 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…