Daha fazla
Ya ben DDR5 sistemlerini hala çok gerekli görmüyorum DDR4 de iş görüyor. Hem Ryzen 7X serisi hem de DDR5 olduğunda fiyat çok uçuyor.
Geçmiş olsun. Sistem 24K'den 26K'ya çıkmış. Son cümlende çok haklı çıktın.
Hahahah her hafta fiyatları 1K da olsa 2K da olsa artıyor para biriktirmek yerine bir yerlerden borç alıp almak daha mantıklı artık. Yoksa hayatta yetişilmez bu fiyatlara. DDR5 konusunda da katılıyorum size bariz bir şekilde fiyat uçukluğu var. Ama Intel'in bu aralar i9 ve i7 de son model işlemcilerinde yaptığı hata yüzünden Ryzen işlemci sistemlerin fiyatı artmış durumda o yüzdende olabilir. 4060 almanınızı öneririm eğer tekrar fiyat artışı olursa %6-7'lik bir performans farkı var ama aralında 4K fiyat farkı var. https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...finity-2-8gb-rtx4060-oyun-bilgisayari-p-51603
Ya ben DDR5 sistemlerini hala çok gerekli görmüyorum DDR4 de iş görüyor. Hem Ryzen 7X serisi hem de DDR5 olduğunda fiyat çok uçuyor.
Geçmiş olsun. Sistem 24K'den 26K'ya çıkmış. Son cümlende çok haklı çıktın.
Sistemi aldınız mı? En son dediğiniz günden beri 1-2 ay geçmiş yakın zamanda ben de alacağım. Farklı bir sistem düşünüyorum şu anlık fiyatı 26 bin TL olmuş 6750XTli sistemin.
Son düzenleme: