RX 6750 XT için i5 12400F mi Ryzen 5 5600 mü?

Cidden 1 gün de 4K fiyat artmis.

Cidden inanılmaz bu ekonomi sistemi ya tek seferde 4000tl artamaz ya

Valla ben de az önce linke tıklayınca şoka uğradım dedim farklı sistem mi bu acaba falan kaç kere kontrol ettim aynı sistem zamlanmış hayal kırıklığına uğradım artık gene 20K civarı bu kalitede bir sistem görürsek buradan haberleşiriz ne yapalım. Yani taksitle alsan 5000 TL farkediyordu gene zaten gerçi onu da alamazdım

Vatanda 20 24K fiyat aralığında bu güzel sistemleri buldum ne düşünüyorsunuz? Değerlendirin derim ben zaten şu an alamıyorum

Bunlar da fena 6700 XT daha iyi 7600 XT'ye göre ama 7600 XT hem 16 GBVRAM hem 3 fanlı güzel bir kart. Hem de daha bir üst nesil.

Son düzenleme:

Bende 6700XT sistemi 2-3 gün önce gördüm. RX 6750 XT ile aralarında 3-4 FPS fark var o yüzden bu sistemi tercih etmek istiyorum. RX 7600 XT'ye de baktım ama 16g VRAM olmasına rağmen uzun vadeli de o kadar kullanışlı olmayabilir. Gelecekteki herhangi bir oyunda Ultra grafik açmayacagi için 16g VRAM çok boş kalıyor gibi geldi bana. Hatam varsa duzeltirsiniz.

Doğru düşünmüşsün ben de öyle düşünüyorum ama ben sistemi yaklaşık 1 ay sonra alacam inşallah bakalım hayırlısı. Monitör olarak ne düşünüyorsunuz

Doğru düşünmüşsün ben de öyle düşünüyorum ama ben sistemi yaklaşık 1 ay sonra alacağım inşallah bakalım hayırlısı. Monitör olarak ne düşünüyorsunuz.

2-3 tane beğendiğim monitör var ama aralarından seçecek olsam LENOVO G24-20 23.8'' 165Hz 0,5MS(MPRT) FreeSync™ Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. bunu seçerdim gayet yeterli bir monitör bence.
Bir de böyle monitör var Lenovo Legion R25i-30 Monitör
Fiyat farkı var ama artık hangisini alabilirsem.

Ama 6700 XT 2K monitör kartı biliyorsun değil mi?

Biliyorum ama 2K monitörler çok pahalı olduğu için ilk başta 1080p monitör alacağım. İleri zamanlarda 2K alır mıyım bilmiyorum.

Attığınız RX 6700XT sistem de tükenmiş stokta. Her gün geçtikçe zorlaşıyor bilgisayar almamız. 17.500 TL'ye güzel bir sistem buldum ama RX 6700 ve 13100F var. INTEL I3 13100F-XFX RX 6700-H610M H V2-500GB M.2-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da fiyatına göre bence gayet güzel ve performanslı.

Son düzenleme:
Dostum ne yaptın aldın mı sistem? Benim gözüm hala 6750 XT'de .Para topluyorum

Aralarından 12400F olan daha avantajlı bu durumda. Ama 7500F 4060 DDR5 sistemleri beklemenizi öneririm bu fiyata düşüyorlar arada
ne zaman düşler 3 hafta sonra bütçem hazır olacak o zaman bekleyeyim mi alayım mı sistem?

Dostum ne yaptın aldın mı sistem? Benim gözüm hala 6750 XT'de. Para topluyorum

Ne zaman düşler 3 hafta sonra bütçem hazır olacak o zaman bekleyeyim mi alayım mı sistem?

Sistemi alamadım hala. Normalde bu yaz çalışacaktım ama nasip olmadı. Bu ay gibi alabilecek duruma geleceğim inşallah. Çevredeki bazı insanlar Ryzen 7500F RTX4060 DDR5 sistem bekleyin diyorlar. Ekran kartı sonradan yükseltilebileceği için mantıklı buldum aslında ama 2-3 yıla elimde kalmaz diye DDR4 RX 6700 XT veya RX 6750 XT sistem almayı düşünüyorum bende. Sistem fiyatları falan düşmez bence bu saatten sonra. Çok yüzümüz gülmeyecek.

Son düzenleme:
Ya ben DDR5 sistemlerini hala çok gerekli görmüyorum DDR4 de iş görüyor. Hem Ryzen 7x serisi hem de DDR5 olduğunda fiyat çok uçuyor

Geçmiş olsun. Sistem 24K'dan 26K'ya çıkmış. Son cümlende çok haklı çıktın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…