RX 6750 XT OC sisteme yükseltme tavsiyesi

Wilward

Kilopat
Herkese iyi günler. 2 yıllık kasama yükseltme tavsiyesi istiyorum arkadaşlar. SSD aldım iptal ettim sanırım anakartım çok yüksek fiyatlı SSD'leri kullandırmıyormuş veya düşük performans veriyormuş. Oyunlara girerken bazen kasma yapıyor. Sistemi hazır olarak almıştım, özellikler aşağıda.

Kioxia Exceria 500GB NVMe M.2 SSD (1700 MB okuma / 1600 MB yazma)

Intel Core i5 12400F 4.40GHz 18MB önbellek 6 çekirdek soket 1700 10nm işlemci.

ASUS Prime H610M-K 3200MHz DDR4 soket 1700 M.2 HDMI D-Sub mATX anakart.

X2.
Goodram 8 GB IRDM Pro 3600MHz CL18 DDR4 siyah Single kit RAM.

ASUS ROG STRIX Radeon RX 6750 XT OC ARGB 12 GB GDDR6 192 bit ekran kartı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer sadece SSD için soruyorsanız 3K eğer diğer parçalar için soruyorsanız 7 -8 k bütçe ayırabilirim.

Elindeki anakart işlemci ve RAM'lerini satıp sistemini AM5 bir sisteme geçirebilirsin.
SSD olarak Renegade alabilirsin.

Elindeki anakart işlemci ve RAM'lerini satıp sistemini AM5 bir sisteme geçirebilirsin.
Sağolun anladım sanırım benim sitemim am4 olduğu için eski kalmış am5e geçirmem gerekiyor

Sağ olun anladım sanırım benim sitemim AM4 olduğu için eski kalmış AM5'e geçirmem gerekiyor.

Sistemin AM4 değil hocam Intel için ne deniyor bilmiyorum. AM4 sadece AMD işlemciler için deniyor. DDR4 sistemden DDR5 AM5 bir sisteme geçiş yapacaksın kısacası.

Şuanlık ssd yükseltmesi yaptım anakartımı işlemcimi ve ssd mi sattığımda dediğiniz ekipmanları almayı düşünüyorum.
Diğer sorum şey olacak size; ben şimdi bu ssd yi aldım anakartımla herhangi bi uyumsuzluk yaşar mı?

Şu anlık SSD yükseltmesi yaptım anakartımı işlemcimi ve SSD mi sattığımda dediğiniz ekipmanları almayı düşünüyorum.
Diğer sorum şey olacak size; ben şimdi bu SSD'yi aldım anakartımla herhangi bir uyumsuzluk yaşar mı?

Dediğim A620 anakart ile bir sorun yaşayacağını sanmıyorum şu an kullandığın anakarttan bahsediyorsan bir fikrim yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı