Herkese iyi günler. 2 yıllık kasama yükseltme tavsiyesi istiyorum arkadaşlar. SSD aldım iptal ettim sanırım anakartım çok yüksek fiyatlı SSD'leri kullandırmıyormuş veya düşük performans veriyormuş. Oyunlara girerken bazen kasma yapıyor. Sistemi hazır olarak almıştım, özellikler aşağıda.
En ucuz Asus Prime A620M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime A620M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Asus Prime A620M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime A620M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Sistemin AM4 değil hocam Intel için ne deniyor bilmiyorum. AM4 sadece AMD işlemciler için deniyor. DDR4 sistemden DDR5 AM5 bir sisteme geçiş yapacaksın kısacası.
Kingston Renegade SRNGS/1000G 1TB NVMe M.2 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
m.n11.com
Şuanlık ssd yükseltmesi yaptım anakartımı işlemcimi ve ssd mi sattığımda dediğiniz ekipmanları almayı düşünüyorum.
Diğer sorum şey olacak size; ben şimdi bu ssd yi aldım anakartımla herhangi bi uyumsuzluk yaşar mı?
Kingston Renegade SRNGS/1000G 1TB NVMe M.2 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
m.n11.com
Şu anlık SSD yükseltmesi yaptım anakartımı işlemcimi ve SSD mi sattığımda dediğiniz ekipmanları almayı düşünüyorum.
Diğer sorum şey olacak size; ben şimdi bu SSD'yi aldım anakartımla herhangi bir uyumsuzluk yaşar mı?