WhyMeBro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 1.665 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #1 Merhaba. Ben RX 6750 XT almayi düşünüyorum. Aynı zamanda ekran kartını dik takacağım. Şimdi sorum şu: Bu şekilde yani 3.0 şeklinde kullanırsam performans kaybı çok yaşar mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2022
Merhaba. Ben RX 6750 XT almayi düşünüyorum. Aynı zamanda ekran kartını dik takacağım. Şimdi sorum şu: Bu şekilde yani 3.0 şeklinde kullanırsam performans kaybı çok yaşar mıyım?
iamshade Decapat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 193 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Satış/Pazarlama 17 Haziran 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et izleyip karar verebilirsiniz. Ama burada tabi kullanılan işlemcide önemli.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et izleyip karar verebilirsiniz. Ama burada tabi kullanılan işlemcide önemli.
Salih Gürbüz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 3.015 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #3 Perfomans kaybı olmaz. Bu Perfomans kaybı RX 6500 XT'ye özel bir durum.
iamshade Decapat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 193 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Satış/Pazarlama 17 Haziran 2022 #4 Salih Gürbüz dedi: Perfomans kaybı olmaz. Bu Perfomans kaybı RX 6500 XT'ye özel bir durum. Genişletmek için tıkla... Tecrübe edindim ekran kartı zorla 4.0 destekli işlemci aldırdı bana .
Salih Gürbüz dedi: Perfomans kaybı olmaz. Bu Perfomans kaybı RX 6500 XT'ye özel bir durum. Genişletmek için tıkla... Tecrübe edindim ekran kartı zorla 4.0 destekli işlemci aldırdı bana .