RX 6750 XT sistem beklemeli mi güncellenmeli mi?

kular14

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar. Hedefim 2K Ultra RT ile oyun oynamak ve bu yuzden RTX5070 Ti gecme gibi bir dusuncem var fakat kararsizim. Sizce güncel sistemim daha idare eder mi yeni ekran kartlari geldigi zaman mi guncellesem sistemi ne dersiniz?

Guncel sistem.
RX 6750XT.
33 GB RAM.
R5 5600.

Sizce bu upgrade 90 bin liraya deger mi?

Sisteminiz gayet güncel. Ben olsam beklerdim.

Elinde hazır bu sistem varken bir denesen mi 2K Ultra RT ile oynamak istediğin oyunları, baktın seni kurtarıyor paran cebinde kalır.

Suanlik iyi gibi. İlla upgrade diyorsan oncelimle am5 gec ve islemcini degistir. Sonra ekran kartini halledersin.

Sistem 2 KDA oynatiyor evet ama RT actirtmiyor su an. Dediginiz gibi guncelse sistem beklesem mi? Ya da RX9070 XT mi alsam sadece suanlik. Daha sonra AM5'e gecsem. Farkindayim darbogaz olur ama her halukarda daha iyi performans almaz miyim?

Sistem 2 KDA oynatiyor evet ama RT actirtmiyor su an. Dediginiz gibi guncelse sistem beklesem mi? Ya da RX9070 XT mi alsam sadece suanlik. Daha sonra AM5'e gecsem. Farkindayim darbogaz olur ama her halukarda daha iyi performans almaz miyim?

Sadece bir tavsiye ama belki işinize gelir. Tek seferlik GeForce NOW alıp 2K çözünürlükte RT deneyebilirsiniz sanırsam performans sürümü hem 2K hem RT destekliyor. İlk sefere özel aylık 99 lira kampanyası vardı yoksa da çok pahalı bir şey değil zaten. En azından RT'ye için para harcanır mı denemiş olursunuz.

Darboğaz yaşarken hiç zevk alacağınızı sanmam 6000 serisini bekleyin derim onunla beraber am5 geçip en iyi şekilde faydalanirsiniz yükseltmeden.

Darboğaz yaşarken hiç zevk alacağınızı sanmam 6000 serisini bekleyin derim onunla beraber AM5 geçip en iyi şekilde faydalanirsiniz yükseltmeden.

Tamamdir su anki sistemim idare eder rahat takilirsin oyunlarda diyorsaniz dediginizi yapmak bana da mantikli geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…