RX 6750 XT sistem CS2 oynarken aniden donuyor

Vaasyv

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, RX 6750 XT, Ryzen 5 5600 sistemimde CS2 oynarken bir anda donup kalıyor. 5-6 saniye boyunca hareketsiz kalıyor. Denemediğim çözüm kalmadı. Bu durumu sadece DotA 2 ve CS2'de yasadım, diğer oyunlarda hiçbir sıkıntı yok.

Hocam CS:GO'dan yükselttiyseniz silip yükleyin, benim drop böyle çözülmüştü.

Hocam her driver güncellediğiniz zaman ya da silip yeniden yüklediğiniz zaman shader cache siliniyormuş, bu yüzden CS gibi oyunlarda sıkıntı çıkartıyor. Diğer oyunlarda neden çıkartmıyor anlamadım ve bilmiyorum. RX 6800 kullanıcısıyım bu durum beni deli ediyor.

Hocam bende de oyun esnasında donuyor ve düzelmiyor donma Görev Yöneticisi'nden kapatmak zorunda kalıyorum yanıt vermiyor olarak gözüküyor görev yöneticisinde sizinde buna benzer mi? Eğer öyleyse bir çözümü yok maalesef.

Hocam mesajınızı gormemişim, bendeki durum Warzone gibi oyunlarda da oluyor ve bendeki sorun 5 sn sonra geçiyor Görev Yöneticisi'nden kapatmak zorunda kalmıyorum ama bellek de eşzamanlı olarak donuyor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…