Şu sistemlere fiyat yazın da iyi ya da kötü diyelim. Sanırsam ekran kartı ikinci el artık sıfır alınacak bir kart değil karta ne kadar ödüyorsun ayrıca?
Şu sistemlere fiyat yazın da iyi ya da kötü diyelim. Sanırsam ekran kartı ikinci el artık sıfır alınacak bir kart değil karta ne kadar ödüyorsun ayrıca?
Hocam cok fazla hazır sistem baktım ama ben kasanın aargb olmasını istiyorum ve sisteminde DDR5 bu ikisini karşılayan bir sistem bulamamıştım bende toplamaya yönelmiştim.
Hocam ben sahip olduğum bilgi ile bu kadar toplayabildim eğer aynı fiyata daha iyisi veya daha az fiyata daha iyisi parçalar önerebilirsiniz.
Hocam cok fazla hazır sistem baktım ama ben kasanın aargb olmasını istiyorum ve sisteminde DDR5 bu ikisini karşılayan bir sistem bulamamıştım bende toplamaya yönelmiştim.
Toplama ile hocam uzay montaj 5 7500f rx 7700 xt sistem toplanırdı. İstekleriniz doğrultusunda bişey diyemeyeceğim fakat alacağınız rx 6750 xt nin fiyatına ikinci elden rx 6800 öneririm.
Toplama ile hocam uzay montaj 5 7500F RX 7700 XT sistem toplanırdı. İstekleriniz doğrultusunda bir şey diyemeyeceğim fakat alacağınız RX 6750 XT'nin fiyatına ikinci elden RX 6800 öneririm.