RX 6750 XT sistem parçaları uyumlu mu?

Bütçe
30000
Toplamak zorunda mısın acaba? Hazır sistem tavsiyelerine açık mısın?
Yok tabi zorunda değilim. Öneriniz varsa link atar mısınız?

@Şekerdem Hocam hepsini aynı siteden mi toplamak istiyorsunuz? Farklı farklı siteler olursa daha uyguna gelir parçalar.
Önemli parçaları tek siteden almaya çalışıyorum topluca taksit yapabilmek için hocam onun dışında aynı siteden olmasına gerek yok tabi Epey, Akakçe gibi sitelerden en uygunlarına bakıyorum.

Bence ayrı konu aç ki tavsiye verilebilsin, laptop ram, am5 anakart am4 işlemci falan patlama durduk yere.
Am5 am4 farkını bilmiyordum ama öğrendikten sonra düzelttim oradaki yanlışları hocam teşekkür ederim

Bu konunun tekrar görülüp öneri yapılması biraz zor olabilir, o yüzden dedim aslında yeni konu aç diye. Bahsettigin bütçelere 5600 +6750 xt biraz düşük kaçmış. Piyasayi sürekli araştıran ya da kendine sistem bakanlar oluyor illaki ve güzel öneriler gelebiliyor

Evet hocam biraz daha araştırınca neredeyse aynı bütçeye 7600+ 7600XT toplamış oldum haklısınız.

7500F ve 7600 arasında çok fark yoksa tabi daha mantıklı bence de çünkü 1k'dan fazla fark var arada.

Benim bildiğim 7500F ve 7600 arasındaki en önemli fark Dahili GPU onun dışında performans olarak neredeyse aynılar o yüzden tercih edilebilir.

Benim bildiğim 7500F ve 7600 arasındaki en önemli fark Dahili GPU onun dışında performans olarak neredeyse aynılar o yüzden tercih edilebilir.
Evet ben şahsen 7600 tercih ettim.Ne olur ne olmaz ekran kartsız kalırsan PC yi kullanamazsın 7600 yerine 7500f tercih ederseniz.

Evet ben şahsen 7600 tercih ettim.Ne olur ne olmaz ekran kartsız kalırsan PC yi kullanamazsın 7600 yerine 7500f tercih ederseniz.
Ben sistemi alalı 1-2 hafta oluyor. Uyguna geldiği için 7500F aldım. Bu arada şuan 50K'ya 9070XT'li sistem var ve ben 47K'ya aldım bilsem almazdım. İşlemcinin stok fanı yetmiyor bugün de Thermalright'ın Phantom Spirit soğutucusunu taktım sisteme şu an güzel sıcaklıklarda.

Ben de işlemcinin soğutucusunun yetmediğini çok duydum forumlarda o yüzden bi soğutucu eklemiştim.

Ekran kartını 7800xt aldım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…