RX 6750 XT sistem vs RX 6700XT sistem

cloud234

Decapat
Merhaba, bu sistemi dün akşam sipariş verdim.

Fakat daha uyguna daha kaliteli parçalara sahip sistemler varmış. Mesela aşagıdaki sistemi R5 5600, anakart B550, RAM'leri 3600MHz, kasayi GT301 ve PSU'yu 750W TUF olarak yaparsam 17.376'ya geliyor. 6700 XT ve 6750 XT arasinda ciddi bir fark yok diye biliyorum. Sorum şu Vatan'dan aldigim sistemi iptal edip bu sisteme yonelmeli miyim? @584297 @Merdo34 @messinicocugu hocalarım siz ne dersiniz?

Merhaba kardeşim sana tavsiyem sen o sisteme yönelenibirsin çünkü aralarında 3 4 k şık bi değer yok sen o 6700xt li sisteme 5600 yada 5600x tak ona yönel bence

Ben yakın fiyattan üst modelin alınması taraftarıyım vatan sistemde kasa mesh seçilirse bı eksiği yok. Kaliteden tam olarak kastınız ne anlamadım. Benim fikrim bu yönde.

Sipariş ettiğiniz sistem güzel. İptal etmeye gerek yok bence.

Gerek yok bence. Usttekide gayet güzel.

Dediğiniz özelleştirmeler ile Gaming Gen de ki sistem de alınabilir.
750W ileriye dönük olduğu için yükseltme yaparken sıkıntı çekmezsiniz.

Ben yakın fiyattan üst modelin alınması taraftarıyım vatan sistemde kasa mesh seçilirse bir eksiği yok. Kaliteden tam olarak kastınız ne anlamadım. Benim fikrim bu yönde.

Hocam kasa, guc kaynagi ve anakart tarafinda daha kaliteli parcalar yok mu ultima sistemde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…